aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑ. Δημητρίου:  «Υποχρέωση μας να κατακτήσουμε το κύπελλο»

Α. Δημητρίου:  «Υποχρέωση μας να κατακτήσουμε το κύπελλο»

Για υποχρέωση της Ομόνοιας να κατακτήσει το κύπελλο έκανε λόγο ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου μετά τη νίκη (2-1) επί της Καρμιώτισσας, ενώ ανέφερε επίσης πως υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, αν και είναι δύσκολο.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου:

Αρχικά είπε: «Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας. Πάλι εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων. Με μια νίκη όμως θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες για να είμαστε στην εξάδα. Κρατάμε την προσπάθεια μέχρι το τελικό σφύριγμα. Θα περιμένουμε αύριο να δούμε που θα τερματίσουμε».

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να διεκδικήσει ευρωπαίκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος; «Μαθηματικά υπάρχουν οι πιθανότητες. Είναι δύσκολο θα πρέπει να κάνουμε περισσότερες νίκες. Μαθηματικά είναι υπαρκτό το σενάριο, θεωρητικά είναι δύσκολο. Θέλουμε να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση ενόψει των ημιτελικών του κυπέλλου».

Ο κόσμος ζήτησε το κύπελλο: «Ο κόσμος έχει πικραθεί, η χρονιά δεν κύλησε όπως την περιμέναμε. Δεν πήραμε την ομάδα ένα βήμα πιο πάνω. Έχουμε την υποχρέωση να κατακτήσουμε το κύπελλο και να έχουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Το πλάνο της Διοίκησης δεν αλλάζει ανεξάρτητα με την πορεία που θα έχει η ομάδα. Με τη πρόσληψη του τεχνικο διευθυντή θα αρχίσει να υλοποιείται. Υπάρχει μια προσυμφωνία με τον τεχνικό διευθυντή περιμένουμε κάποιες προσωπικές υποθέσεις του ιδίου και τον περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ