aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟμόνοια - Πάφος FC: Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του τελικού κυπέλλου

Ομόνοια – Πάφος FC: Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του τελικού κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του τελικού κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφος FC. Παρόντες ήταν οι πρόεδροι (Παπασταύρου, Ντουπόφ), προπονητές (Αναστασίου, Καρσέδο) και αρχηγοί (Κούσουλος, Δημητρίου). Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Η ιστοσελίδα μας θα σας μεταφέρει όσα θα ειπωθούν:

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, παρόντες είναι οι Μάριος Δημητρίου της Πάφος FC και ο Γιάννης Κούσουλος της Ομόνοιας.

Αφότου έγινε η εισαγωγή από την εκπρόσωπο της Coca-Cola, Ζαφείρω Σταύρου η οποία ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων πως «φέτος θα έχουμε ψυχαγωγικό κομμάτι και πριν την έναρξη της αναμέτρησης και όχι μόνο στο ημίχρονο», τοποθετήθηκαν οι προέδροι των ομάδων.

ΡΟΜΑΝ ΝΤΟΥΜΠΟΦ

Αρχικά, ο εκ των Ρώσων ιδιοκτητών της Πάφου, Ρομάν Ντουμπόφ, ανέφερε: «Είναι μεγάλο event και για τις δύο ομάδες, μεγάλο γεγονός για μας. Για την Πάφο είναι μεγαλύτερο γιατί είναι η πρώτη μας φορά που συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο γεγονός, σε έναν τελικό. Ελπίζω να μας μείνει αξέχαστη η βραδιά. Ευχαριστούμε τους χορηγούς και ευχαριστώ».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Παπασταύρου (πρόεδρος Ομόνοιας) πρόσθεσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια τα είπαμε όλα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ξανά εδώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Συγχαρητήριά στην ομάδα μας και τους παίκτες μας που είναι εδώ αλλά και στην Πάφο. Θέλουμε καθαρό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΡΣΕΔΟ

Ο τεχνικός της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο δήλωσε: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στον τελικό, για τον κόσμο μας, την πόλη και όσους είναι κοντά στην ομάδα. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε για πρώτη φορά το κύπελλο. Είναι δύσκολο, ήδη παίξαμε πριν λίγες μέρες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες».

Αν θα είναι αποτυχημένη η σεζόν αν δεν κατακτηθεί το κύπελλο μιας και είναι ομάδα με πολύ υψηλό προϋπολογισμό: «Έχουμε ισχυρά κίνητρα στον τελικό. Είμαστε σε καλή φάση, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχει ένας προπονητής ή ποδοσφαιριστής σε έναν τελικό. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο να κερδίσεις ένα τρόπαιο. Έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε τη χρονιά με ένα τρόπαιο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κάναμε τους τελευταίους μήνες για να επιβραβεύσουμε τους εαυτούς μας. Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, το ίδιο και ο κόσμος και η καλύτερη ομάδα, ίσως και λίγο τυχερή να νικήσει».

Για τους τραυματίες Φαμπιάνο, Σεμέδο και Στεπίνσκι: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτοί που θα είναι πιο έτοιμοι θα μπουν στο γήπεδο».

Αν θα εκπλήξει ο ένας προπονητής τον άλλον επειδή έχουν συναντηθεί άλλες τέσσερις φορές οι δύο ομάδες: «Δεν έχουμε πολλά να κρύψουμε. Το στυλ παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά των παικτών είναι συγκεκριμένα και τα γνωρίζουμε από τα προηγούμενα ματς που δώσαμε. Η θέληση για τη νίκη και η συγκέντρωση θα παίξουν ρόλο».

Αν αφαιρεί πίεση το γεγονός ότι εξασφάλισε θέση στην Ευρώπη: «Δεν είναι επιτυχία για την Ομόνοια το ότι εξασφαλίσαμε την Ευρώπη. Δεν είναι επιτυχία η 3η θέση. Σίγουρα σου δίνει μία περισσότερη ελευθερία, αλλά τη μεγάλη ομάδα την χαρακτηρίζουν τα τρόπαια».

Τι σημαίνει για τον ίδιο ο τελικός κι αν θα δώσει το παρών ο νέος προπονητής στο γήπεδο: «Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το κίνητρο. Θέλω να κλείσουμε τη σεζόν ως πετυχημένη. Όχι, ο νέος προπονητής δεν θα είναι παρών».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

Ο αρχηγός της Ομόνοιας, Γιάννης Κούσουλος, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά στον τελικό. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας κι ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε».

ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο αρχηγός της Πάφου, Μάριος Δημητρίου ανέφερε: «Είναι ιστορικής σημασίας για μας και την πόλη ο τελικός. Ελπίζουμε ότι θα χαμογελάσουμε τελευταίοι και θα κατακτήσουμε το κύπελλο».

Για το πώς αισθάνεται που θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά: «Είναι μια ερώτηση που την έχω απαντήσει πολλές φορές εδώ κι ένα μήνα. Είμαστε επαγγελματίες, σίγουρα θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ