aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟμόνοια/Ολυμπιακός: Το έμβασμα για Ζαχαρίου

Ομόνοια/Ολυμπιακός: Το έμβασμα για Ζαχαρίου

Το έμβασμα των χρημάτων από την Ομόνοια στο λογαριασμό του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει απομείνει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Παναγιώτη Ζαχαρίου από τους μαυροπράσινους στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Αν είχα πρόταση από άλλη ομάδα θα το σκεφτόμουν»

Οι δύο πλευρές εδώ και μέρες άνοιξαν κύκλο επαφών και οι πρωταθλητές κατέθεσαν προσφορά κοντά στα «θέλω» του Χριστόφορου Τορναρίτη. Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπράσινων αρχικά ήταν κάθετος αξιώνοντας 200.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανάρτηση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) μαρτυρά πως έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και εφόσον το «τριφύλλι» πληρώσει θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Το σκηνικό θυμίζει πολύ τα όσα προηγήθηκαν της μετεγγραφής του Πάρη Ψάλτη από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια και φαίνεται πως οι δυο τους θα ανταμώσουν στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Ζαχαρίου βρίσκεται σε πολύ καλά ηλικία, στα 25 του χρόνια, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με τον Μπεργκ να παρουσιάζεται θετικός στην απόκτησή του αφού είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται περισσότερο αριστερά, συγκλίνοντας, κάτι που αρέσει στον Νορβηγό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ