aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟμόνοια – Εθνικός: Το τριφύλλι στους… 15ους ουρανούς με τη συνήθεια που έγινε λατρεία! (vid)

Ομόνοια – Εθνικός: Το τριφύλλι στους… 15ους ουρανούς με τη συνήθεια που έγινε λατρεία! (vid)

Κυπελλούχος Κύπρου για 15η φορά στην Ιστορία της στέφθηκε η Ομόνοια με «ήρωα» τον Φαμπιάνο, στη διαδικασία των πέναλτι που έγινε η αγαπημένη συνήθεια για το «τριφύλλι»! Σε έναν τελικό που «έσπασαν καρδιές» και κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι τέλους, η Ομόνοια κατέκτησε το Κύπελλο Coca-Cola, ξανά μετά από δέκα ακριβώς χρόνια (2011-12), για τη σεζόν 2021-22 επικρατώντας του Εθνικού με 5-4 στη «ρώσικη ρουλέτα»!

Τα δύο «όχι» του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας, σε Ζάκπα (πρώτο) και Περατικό (τελευταίο), και η εύστοχη εκτέλεση του Χαραλάμπους τα σημεία «κλειδιά», μόλις του τρίτου τελικού που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Με την κατάκτηση του κυπέλλου «έκλεισε» θέση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και έχει εξασφαλισμένη τουλάχιστον παρουσία στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, άρα εγγυημένα έσοδα €3.000.000. Με δέκα παίκτες έμειναν οι πράσινοι από το 5ο λεπτό, λόγω απευθείας αποβολής του Σέχου.

Για μια ακόμα φορά ο Φαμπιάνο ήταν καθοριστικός για την Ομόνοια στη διαδικασία των πέναλτι! Δύο φορές το «τριφύλλι» μπήκε σε ομίλους με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο στη «ρωσική ρουλέτα» κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα (Γιουρόπα Λιγκ) και Φλόρα (Κόνφερενς Λιγκ), ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην Ανόρθωση!

«Παλικάρι» ο Εθνικός! Κοίταξε στα μάτια την ομάδα της Λευκωσίας και διεκδίκηση το πρώτο κύπελλο στην Ιστορία του με αξιώσεις. Στάθηκε άτυχος όμως, αφού βρήκε απέναντι του τον «έμπειρο» Φαμπιάνο, αλλά και το… δοκάρι, το οποίο του στέρησε το γκολ στο δεύτερο λεπτό της παράτασης, ενώ στο δοκάρι πήγε και εκτέλεση πέναλτι του Χουντόμπιακ.

Το ματς

Με μικρό «σοκ» ξεκίνησε η αναμέτρηση για την Ομόνοια. Πριν καλά-καλά πατήσουν στα πόδια τους, οι πράσινοι έμειναν με δέκα παίκτες, εξαιτίας της απευθείας αποβολής του Σέχου μόλις στο 5’. Στο 3’ ο Βοϊτκόφσκι έφυγε στην πλάτη της άμυνας των πρασίνων σε τετ α τετ με τον Φαμπιάνο, όμως έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Σέχου. Ο Ιταλός διαιτητής Μάρκο Ντι Μπέλο παρά τις διαμαρτυρίες της προσφυγικής ομάδας δεν καταλόγισε παράβαση, όμως μετά από υπόδειξη του Varίστα (Πάολο Βάλερι) πήγε στο on field review και αφού είδε τις επαναληπτικές προβολές της φάσης άλλαξε την απόφασή του, σφύριξε φάουλ για τον Εθνικό και νοουμένου πως ο Νιγηριανός ήταν τελευταίος ποδοσφαιριστής σωστά τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη.

Ο Εθνικός κράτησε και κυκλοφόρησε την μπάλα, μετά την αποβολή, επιχειρώντας να αξιοποιήσει το υπέρ του αριθμητικό πλεονέκτημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Περισσότερο «φλύαρη» ήταν η κατοχή του. Από την άλλη, το «τριφύλλι» ανέβασε σταδιακά ρυθμό, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση όμως αδυνατούσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 25’ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς και ήταν για την προσφυγική ομάδα, όταν ο Γκόρουπετς από καλή θέση ήταν άστοχος. Έξι λεπτά αργότερα (31’) ο Κροάτης ήταν ο δημιουργός, γυρίζοντας στον Άμπραχαμ, που ήταν επίσης άστοχος. Στο 38’ οι πράσινοι είχαν τη δική τους πολύ καλή στιγμή (μοναδική στο πρώτο ημίχρονο), όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λοβέρα, ο Χούμποτσαν βρέθηκε αφύλακτος σε πολύ καλή θέση, πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο Εθνικός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερος μέρος του δευτέρου ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να κταφέρει να την μετουσιώσει σε γκολ, παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε (47’ Ιωάννου, 58’, 61’ Μάζουρεκ, 78’ Χουντόμπιακ). Από την άλλη, η Ομόνοια απείλησε δις με τον Κακουλλή (87’, 90+2’) να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, σε κρίσιμο χρονικά σημείο, και έτσι, ο τελικός οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Η κούραση και το άγχος ήταν εμφανέστατα στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια της παράτασης. Κυριάρχησαν η δύναμη, το πάθος και η ένταση, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Ξανά, η προσφυγική ομάδα ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Πηλέα στο 92’! Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί όπου, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν για μια ακόμα φορά ο Φαμπιάνο, αποκρούοντας τα πέναλτι των Ζάκπα και Περατικού. Ο Χαραλάμπους εκτέλεσε εύστοχα το τελευταίο πέναλτι για την ομάδα του, και η Ομόνοια επικράτησε με 5-4!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο, Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Κίκο (46′ Παναγιώτου), Μπασιρού, Ντίσκερουντ (90+1′ Χαραλάμπους), Λοΐζου, Λοβέρα (65′ Τσέποβιτς), Παπουλής (11′ Χούμποτσαν), Μάταβζ (65′ Κακουλλής).

Εθνικός (Αντρέι Ράζντρ): Χριστοδούλου, Γκόρουπετς, Ταράσοβς, Άδωνη, Πηλέας, Χουντόμπιακ, Άμπραχαμ, Μάζουρεκ (91′ Ντόλεζαλ), Ιωάννου (105+1′ Περατικός), Βοϊτκόφσκι (58′ Ζάκπα), Ντούρις (101′ Μ. Ηλία).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Λοίζου, Μπασιρού, Γιούστε / Βοϊτκόφσκι, Άδωνη, Ζάκπα, Γκόρουπετς.

Αποβολές: Σέχου (5′), Λένον (120′) /

Στάδιο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Mάρκο Ντι Μπέλο (Ιταλία).

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος.

4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

VAR: Πάολο Βάλερι (Ιταλία).

AVAR: Δημήτρης Σολωμού.

Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

– Καλησπέρα από το ΓΣΠ. Το Goal.com.cy θα σας μεταφέρει ζωντανά από το γήπεδο της πρωτεύουσας τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Εθνικό.

– Αποθεώθηκε από τους φίλους της Ομόνοιας κατά την άφιξη του στο ΓΣΠ λίγο μετά τις 17:00, ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου: Αποθεώθηκε στο ΓΣΠ ο Παπασταύρου και έδωσε σύνθημα νίκης

– Πρασίνισε από νωρίς το γήπεδο, με τους φίλους της Ομόνοιας αλλά και του Εθνικού να παίρνουν θέση και να περιμένουν με ανυπονησία την έναρξη του μεγάλου αγώνα: «Πρασίνισε» το ΓΣΠ, έτοιμο το κορεό (vids & pics)

– Η Coca-Cola στηρίζει για τον θεσμό του κυπέλλου από το 1962. Για 60 ολόκληρα χρόνια χορηγεί την διοργάνωση και τα τελευταία χρόνια οι τελικοί κυπέλλου… ομορφαίνουν με την παρουσία των κοριτσιών της εταιρείας: Τα κορίτσια της Coca – Cola μαγνήτισαν τα βλέμματα στο ΓΣΠ (pics)

– Ένταση πριν την έναρξη του τελικού: Πανό «ζήτω ο αρχηγός Γρίβας» εξαγρίωσε τους Ομονοιάτες

– Εντυπωσιακό κορεό από τους φίλους της Ομόνοιας κατά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο: Κορεό σε δύο κερκίδες από τους οπαδούς της Ομόνοιας (vid & pics)

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

– Με τις λευκές εμφανίσεις η Ομόνοια, με τις μπλε ο Εθνικός.

3′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εθνικό! Ο Βοϊτκόφσκι έφυγε απέναντι από τον Φαμπιάνο. Ο Σέχου τον κυνήγησε, με τον Πολωνό να πέφτει στο έδαφος. Φώναξε ο Εθνικός. Υπήρξε επαφή, αν και αρχικά ο Ντι Μπέλο (διαιτητής) έκρινε πως δεν υπήρξε παράβαση, όμως το VAR παρενέβη και τον έστειλε στο on field review.

5′ Είδε ξανά τη φάση ο Ιταλός διαπίστωσε ότι υπήρχε παράβαση εκτός περιοχής. Νοουμένου ότι ο Νιγηριανός ήταν ο τελευταίος παίκτης, είδε την κόκκινη κάρτα του Ιταλού. Με δέκα η Ομόνοια από πολύ νωρίς.

Βίντεο: Ο Ντι Μπέλο μέσω VAR απέβαλε στο 5’ τον Σέχου

6′ Από καλή θέση, εκτέλεσε απευθείας ο Μάζουρεκ, πολύ άστοχο. Πάνω από τα δοκάρια.

11′ Αλλαγή για την Ομόνοια. Ο Χούμποτσαν στη θέση του Παπουλή, πάει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σλοβάκος για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σέχου. Απογοητευμένος αποχώρησε ο Ελλαδίτης.

– Κρατάει και κυκλοφορεί την μπάλα ο Εθνικός μετά την αποβολή του Σέχου.

15′ Πρώτη τελική προσπάθεια για την Ομόνοια. Με τον Κίκο να παίρνει μπάλα στην περιοχή και να πασάρει στον Μάταβζ. Στην κίνηση το σουτ του Σλοβένου, κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Χριστοδούλου.

– Χωρίς τη μεγάλη φάση το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Από μια τελική προσπάθεια οι δύο ομάδες.

25′ Πρώτη πολύ καλή στιγμή στο ματς. Ο Μάζουρεκ έδωσε ωραία κάθετη στον Γκόρουπετς που προωθήθηκε και βρέθηκε σε καλή θέση. Το τελείωμα του ήταν πολύ άστοχο. Δεν ανησύχησε ο Φαμπιάνο.

29′ Καλό εκτός περιοχής σουτ του Χουντόμπιακ, μπλόκαρε ο Φαμπιάνο.

31′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Γκόρουπετς γύρισε, κόντραρε στο πίσω μέρος του ποδιού του Γιούστε η μπάλα και στρώθηκε στον Άμπραχαμ. Από πολύ καλή θέση ο Ισπανός ήταν άστοχος, την έστειλε πάνω από τα δοκάρια.

37′ Κίτρινη στον Βοϊτκόφσκι, πρώτη στο ματς.

38′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ομόνοια. Η πρώτη της στο παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λοβέρα, ο Χούμποτσαν βρέθηκε αφύλακτος σε πολύ καλή θέση, πήρε την κεφαλιά, έστειλε όμως την μπάλα έξω.

44′ Κίτρινη κάρτα στον προπονητή τερματοφυλάκων της Ομόνοιας, Ανδρέα Λουγκρίδη, για διαμαρτυρίες.

– Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος.

45+1′ Κίτρινη και στον Άδωνη για φάουλ στον Μάταβζ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Minus One και εκρηκτικές χορεύτριες ξεσήκωσαν τον κόσμο στο ΓΣΠ (vid & pics)

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Αλλαγή για την Ομόνοια. Παναγιώτου αντί του Κίκο.

– Καμία αλλαγή από τον Εθνικό.

47′ Νέα ευκαιρία για τον Εθνικό. Όμορφη ατομική ενέργεια του Ντούρις, που γύρισε. Η μπάλά έφτασε στον Ιωάννου που έκανε το σουτ στην κίνηση, μπλόκαρε ο Φαμπιάνο.

58′ Μια ακόμα καλή προσπάθεια για τον Εθνικό, με τον Ιωάννου να περνά όμορφα από τον Λοίζου και να γυρίζει στον Μάζουρεκ. Το σουτ του έφυγε ψηλά έξω.

58′ Ζακπά αντί Βοϊτκόφσκι, πρώτη αλλαγή για τον Εθνικό.

– Πιέζει ο Εθνικός, που κρατάει περισσότερο μπάλα και πατάει με περισσότερη ευκολία στην περιοχή του Φαμπιάνο.

61′ Επικίνδυνο γύρισμα του Ιωάννου, δεν μπόρεσε ο Μάζουρεκ να βάλει την προβολή. Πέρασε η μπάλα και κατέληξε στα χέρια του Φαμπιάνου.

63′ Κίτρινη στον Ζάκπα, για φάουλ στον Φαμπιάνο.

65′ Διπλή αλλαγή για την Ομόνοια. Κακουλλής αντί του Μάταβζ και Τσέποβιτς αντί Λοβέρα.

– 17.095 τα εισιτήρια που διατέθηκαν για τον τελικό: Τελικός κυπέλλου με ρεκόρ εισιτηρίων στη σεζόν!

67′ Κίτρινη στον Λοίζου.

– Πήρε μέτρα η Ομόνοια στο γήπεδο. Μπήκε στην εξίσωση και ο κόσμος των πρασίνων.

78′ Νέα καλή στιγμή για τον Εθνικό. Ο Χουντόμπιακ έκανε το σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής. Σωτήρια επέμβαση του Μπασιρού, έδιωξε σε κόρνερ.

82′ Κίτρινη κάρτα στον Γκόρουπετς, για φάουλ στον Παναγιώτου.

84′ Δυνατό μακρινό σουτ του Γκόρουπετς, μπλόκαρε ο Φαμπιάνο.

87′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ομόνοια. Μετά απο γύρισμα του Κακουλλή, ο Τσέποβιτς από πολύ κοντά έβαλε την προβολή. Αδύνατο το τελείωμα του Σέρβου, στην αγκαλιά του Χριστοδούλου.

– Τρία λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.

90+1′ Χαραλάμπους στη θέση του Ντίσκερουντ.

90+2′ Νέα πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ομόνοια, με τον Κακουλλή να φεύγει απέναντι από τον Χριστοδούλου, από πλάγια θέση, μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Μπασιρού. Τον νίκησε ο Κύπριος τερματοφύλακας. Κόρνερ για τους πράσινους.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 90ΛΕΠΤΟΥ – ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΗΜΙΩΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

– Τέσσερις τελικές προσπάθειες (τρεις στον στόχο) για την Ομόνοια στα 90 λεπτά του τελικού, έναντι δέκα (τρεις στον στόχο) για τον Εθνικό. Στο 31% η κατοχή για τους πράσινους, έναντι 69% των μπλέ.

12

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

91′ Ντόλεζαλ στη θέση του Μάζουρεκ.

92′ Δοκάρι για τον Εθνικό! Μετά από πολύ μακρινή εκτέλεση φάουλ του Πηλέα, πέρασε από όλους η μπάλα χωρίς να την ακουμπήσε κανείς, έσκασε στο έδαφος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνο. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ταράσοβς πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Βίντεο: Το δοκάρι του Πηλέα, ανακούφιση για Φαμπιάνο και Ομονοιάτες

95′ Κίτρινη στον Μπασιρού για φάουλ στον Χουντόμπιακ.

101′ Μ. Ηλία στη θέση του Ντούρις.

105+1′ Περατικός αντί του Ιωάννου, που ζήτησε αλλαγή.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥ 15ΛΕΠΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ 15ΛΕΠΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

– Εμφανής η κούραση στους παίκτες και των δύο ομάδων.

112′ Κίτρινη στον Γιούστε για φάουλ στον Μ. Ηλία.

113′ Πολύ δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Άδωνη, στο κεφάλι του Λανγκ η μπάλα και στο έδαφος ο Ούγγρος. Στο έδαφος και ο Φαμπιάνο, που εδώ και ώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα.

116′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Εθνικό. Μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Πηλέα, η μπάλα πέρασε και από τον Ντόλεζαλ και από τον Μ. Ηλία. Δεν πρόλαβαν να βάλουν την προβολή, πέρασε παράλληλα η μπάλα.

120′ Αποβάλλεται από τον πάγκο της Ομόνοιας ο Νιλ Λένον. Υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ραζντρ και Λένον. Ο Ντι Μπέλο τιμώρησε και τους δύο με κίτρινη κάρτα. Ο Ιρλανδός συνέχισε να διαμαρτύρεται, και χειροκρότησε ειρωνικά, με τον Ιταλό να τον αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βίντεο: Έξαλλος ο Λένον, τα έβαλε με τον Ράζντρ και αποβλήθηκε!

– Δύο λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.

120+3′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Λοίζου, ο Κακουλλής πήρε την κεφαλιά άουτ. Τελευταία φάση του αγώνα

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΙΩΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ – Ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΠΡΟΥ!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

– Πρώτος θα εκτελέσει ο Εθνικός.

– Εκτέλεσε ο Ζάκπα. Έπεσε σωστά στην αριστερή πλευρά και απομάκρυνε ο Φαμπιάνο.

– Άστοχος και ο Τσέποβιτς. Απέκρουσε ο Χριστοδούλου, στη δεξιά του πλευρά. Παραμένει το 0-0.

– Εύστοχος αυτή τη φορά ο Άμπραχαμ. 0-1 για τον Εθνικό.

– Εύστοχος και ο Γιούστε. Ισοφαρίζει σε 1-1.

– Άστοχος ο Χουντόμπιακ. Στο δοκάρι η εκτέλεση του Ουκρανού.

– Εύστοχος ο Λανγκ, δίνει προβάδισμα με 2-1 στην Ομόνοια.

– Ισοφαρίζει ο Μ. Ηλία σε 2-2. Α λα Πανένκα εκτέλεσε ο Κύπριος επιθετικός, άγγιξε την μπάλα ο Φαμπιάνο αλλά δεν μπόρεσε να σώσει.

– Άστοχος ο Κακουλλής. Το 2-2 παραμένει. Προσπάθησε με δύναμη ο επιθετικός της Ομόνοιας, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

– Εύστοχος ο Ταράσοβς, ξανά προβάδισμα για τον Εθνικό με 2-3.

– Εύστοχος και ο Μπασιρού. Άγαλμα ο Χριστοδούλου και 3-3.

– Ξανά προβάδισμα για τον Εθνικό. 4-3 με τον Άδωνη.

– 4-4 με τον Λοίζου η Ομόνοια.

– Σπάνε καρδιές. Η αγωνία στο κόκκινο!

– Ο Φαμπιάνο αποκρούει το πέναλτι του Περατικού.

– Εύστοχος ο Χαραλάμπους! Το κύπελλο στην Ομόνοια με 5-4!

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

284092723 994897091200217 8301289854704082509 N



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ