aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΛόρια η επιστροφή, πάει Euro κι έρχεται Κύπρο!

Λόρια η επιστροφή, πάει Euro κι έρχεται Κύπρο!

Γκιόργκι Λόρια η επιστροφή! Η προσπάθεια της Ομόνοιας Αραδίππου να εντάξει στο δυναμικό της τον Γεωργιανό διεθνή τερματοφύλακα στέφθηκε με επιτυχία. Ο 38χρονος πορτιέρε έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νεοφώτιστη ομάδα και θα ενισχύσει την προσπάθειά της στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας δεν χρειάζεται συστάσεις. Αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ανόρθωση την τετραετία 2019-23, ενώ ήταν για επί σειρά ετών βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του. Μάλιστα, βρίσκεται στην αποστολή της Γεωργίας για την ιστορική πρώτη συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Από τον Αύγουστο του 2023 μέχρι τη λήξασα σεζόν ήταν στη Δυναμό Τιφλίδας, με την οποία κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όλες ως βασικός. Με την ολοκλήρωση του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας ο Λόρια θα ετοιμάσει βαλίτσες για Λάρνακα και θα θητεύσει για δεύτερη φορά στην Κύπρο, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Ομόνοιας Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ