aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια-ΑΠΟΕΛ: Θα είναι πρωτοφανής ο αριθμός ποινών

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Θα είναι πρωτοφανής ο αριθμός ποινών

Η αλήθεια είναι ότι στο «αιώνιο» ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (0-0) πολύς κόσμος ξέφυγε. Δεν ήταν μόνο η απρεπής και άσχημη συμπεριφορά ενάντια σε δημοσιογράφους και η ρήψη αντικειμένων προς σ’ αυτούς όπως μετά από προκλήσεις όπως υποστηρίζεται. Είναι και η δεκάλεπτη σχεδόν διακοπή που προκλήθηκε από οπαδούς των πρασίνων από ρήψη αντικειμένων, μετά την απόφαση του Τιμόθεου Χριστοφή να καταλογιστεί το πέναλτι υπέρ των γαλαζοκίτρινων στο 86’. 

Διαβάστε επίσης: «Το υλικό στάλθηκε στην Αστυνομία, πιστεύω θα γίνουν συλλήψεις»

Με την εφαρμογή της κάρτας οπαδού, ίσως προκύψουν μαζεμένες ποινές και περισσότερες από κάθε άλλη φορά από τότε που το μέτρο αυτό είναι σε λειτουργία. Εκτός αυτού, βαρύ αναμένεται να είναι και το πρόστιμο στην Ομόνοια, ως απόφαση μετά από την μεθεπόμενη συνεδρία του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρές κατηγορίες για δημοσιογράφο στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Όπως τονίζεται από αστυνομικές πηγές, αλλά και από τον ΓΣΠ, μέσω των κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας και παρακολούθησης, η Αστυνομία αξιολογεί το υλικό σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τους οπαδούς που έριχναν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου. Παραλήφθηκαν από την Αστυνομία διάφορα βίντεο τα οποία έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο και καταβάλλονται προσπάθειες για να ταυτοποιηθούν πρόσωπα στα οποία επιθυμούν να φτάσουν οι Αρχές, ώστε να κατηγορηθούν και να τους επιβληθούν ανάλογες ποινές και να λειτουργήσει έτσι σωστά η κάρτα φιλάθλου.

Διαβάστε επίσης: «Μόνο ξύλο δεν έπεσε. Βροχή τα αντικείμενα και οι απειλές»

Σημειώνεται ότι μετά από το ντέρμπι, προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα στο Νουέβο Κάμπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ