aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣοβαρές κατηγορίες για δημοσιογράφο στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Σοβαρές κατηγορίες για δημοσιογράφο στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Στο δεύτερο υστερόγραφο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το πρωί η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ (διαβάστε ΕΔΩ), αλλά και στις τοποθετήσεις του σε ραδιοφωνικές εκπομπές ο Εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» Νεκτάριος Πετεβίνος έγινε αναφορά σε ένταση που προκλήθηκε στα δημοσιογραφικά κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων». Τονίστηκε μάλιστα πως τα αντικείμενα και οι απειλές σε λειτουργούς των ΜΜΕ έπεφταν βροχή και «μόνο ξύλο δεν έπεσε στα δημοσιογραφικά θεωρεία».

Η Ομόνοια, λίγο αργότερα, με ανακοίνωση-απάντησή της (διαβάστε ΕΔΩ), έκανε επίσης αναφορά στο περιστατικό, λέγοντας πως «Η αναφορά (σ.σ. εννοεί του ΑΠΟΕΛ) για τα συμβάντα στα δημοσιογραφικά θεωρεία δεν είναι ακριβής. Υπήρχαν δύο περιστατικά που προκάλεσαν την αναστάτωση. Το πρώτο αφορά τη συμπεριφορά δημοσιογράφου ο οποίος προκαλούσε τον κόσμο και χειρονομούσε, περιστατικό το οποίο γνωρίζει και ο ΓΣΠ. Το δεύτερο συμβάν αφορούσε ιστοσελίδα η οποία ανάρτησε στη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα και προτού εκτελεστεί το πέναλτι, ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 με εκτέλεση πέναλτι του Ντε Βινσέντι»

Ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, πάντως, με ραδιοφωνικές δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της ανακοίνωσης της Ομόνοιας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Εγώ ξέρω τι έγινε. Συγκεκριμένος δημοσιογράφος που πρόσκειται στο ΑΠΟΕΛ προκαλούσε οπαδούς της Ομόνοιας μέχρι που αντέδρασαν. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος το κάνει για πολλοστή φορά. Η καταγγελία έγινε κοντά μας και από τους λειτουργούς εξυπηρέτησης των δημοσιογράφων και από τον σεκιούριτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ