aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το είπε ο Κολοβός και επιβεβαιώνεται

Ομόνοια: Το είπε ο Κολοβός και επιβεβαιώνεται

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το είπε και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε πού του αρέσει να αγωνίζεται και επιβεβαιώνεται με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δημήτρης Κολοβός, που είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ικανός με την μπάλα στα πόδια, είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα αγωνιζόμενος ως δεύτερος επιθετικός παρά ως εξτρέμ. Του αρέσει να παίζει κάθετα και όποτε το έκανε προχθές, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα. Είτε με τις κάθετες μπαλιές του είτε να κινείται ο ίδιος κάθετα με ή χωρίς την μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Χαμένος» ο Ατζαγκούν, μεγαλώνει τη… μαύρη λίστα

Η αξία του Κολοβού είναι αδιαμφισβήτητη και γι’ αυτό άλλωστε η Ομόνοια αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα των 100.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματά του από την Μέχελεν. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και στο τριφύλλι αισιοδοξούν ότι τη νέα χρονιά έχοντας στα πόδια του την καλοκαιρινή προετοιμασία και με την πρόθεση σημαντικής ενίσχυσης του ρόστερ θα είναι ακόμα καλύτερος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ