aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το δέλεαρ της κορυφής είναι πολύ μεγάλο...

Ομόνοια: Το δέλεαρ της κορυφής είναι πολύ μεγάλο…

Άλλο ένα τεράστιο κίνητρο για την Ομόνοια στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (15/12, 19:00) με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Η πρώτη ήττα της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα (2-0 από τον Απόλλωνα) δίνει στους «πράσινους» να περάσουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας εφόσον περάσουν με «διπλό» από την προσωρινή έδρα των «ερυθρόλευκων» στην Λάρνακα.

Θα ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους να «πιάσει» κορυφή πριν τα ντέρμπι που έρχονται με ΑΕΚ στο… φεύγα του 2019 και Απόλλωνα στο… έμπα του 2020. Πρόκειται για δύσκολη αποστολή, καθώς η Νέα Σαλαμίνα ιδίως εντός έδρας απέδειξε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Χωρίς δύο ενόψει Νέας Σαλαμίνας (αποστολή)

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Χριστοφή και Περέιρα. Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα το πιθανότερο σενάριο είναι ο Χένινγκ Μπεργκ να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και στο παιχνίδι με τη Δόξα. Μοναδικός που διεκδικεί φανέλα βασικού είναι ο Χούμποτσαν και εφόσον βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα θα μείνει στον πάγκο ο Ορτέγα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Βλέπει Σαλαμίνα και… σεληνιάζεται ο Ματ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ