aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βλέπει Σαλαμίνα και… σεληνιάζεται ο Ματ!

Ομόνοια: Βλέπει Σαλαμίνα και… σεληνιάζεται ο Ματ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επτά γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε ο Ματ Ντέρμπισαϊρ και είναι ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας και τρίτος του πρωταθλήματος πίσω από τους Ράγιος και Τρισκόφσκι που έχουν από 11. Ο Άγγλος επιθετικός εκεί που είχε πάρει το… όπλο του για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές (8η – 10η αγωνιστική) πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, τις τελευταίες δύο σίγησε, έμεινε άσφαιρος. Γι’ αυτό και ο Μπεργκ και όλοι στην Ομόνοια αναμένουν να αρχίσει και πάλι να «πυροβολεί» τις αντίπαλες εστίες, αρχής γενομένης από αύριο.

Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ο 33χρονος επιθετικός έχει καλή παράδοση, παρόλο που στην περσινή σεζόν, τη χειρότερή του με διαφορά με το τριφύλλι στο στήθος δεν είδε δίχτυα. Άλλωστε σ’ όλη τη σεζόν πέτυχε μόλις δύο. Συνολικά όμως, ο Ντέρμπισαϊρ με αντίπαλο τους ερυθρόλευκους, πέτυχε επτά γκολ. Θα θελήσει, λοιπόν, να επανέλθει στο σκοράρισμα, συμβάλλοντας ώστε η ομάδα του να φύγει με το «διπλό» από το Αμμόχωστος και δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική πορεία της.

Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε ήδη ένα γκολ φέτος απέναντι στην αυριανή αντίπαλο της Ομόνοιας, στον αγώνα του Α’ γύρου. Πέρσι καθόλου, ενώ πρόπερσι ήταν η πιο παραγωγική σεζόν απέναντι στους ερυθρόλευκους. Πέτυχε συνολικά 4 γκολ σε δύο αγώνες. Έφθασε σε χατ-τρικ στον εντός έδρας αγώνα, με την Ομόνοια να πετυχαίνει ευρεία νίκη με 5-1. Το άλλο ήταν στον εκτός έδρας αγώνα. Όσον αφορά στην πρώτη του σεζόν στο πρωτάθλημά μας, σκόραρε και πάλι στα δύο ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ένα εντός και ένα εκτός έδρας.

Αύριο, λοιπόν, θα ψάξει για το  δεύτερο ματς στη σεζόν με αντίπαλο την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι πράσινοι στηρίζουν πολλά στον Ντέρμπισαϊρ στο σκοράρισμα, αφού αποτελεί σταθερή αξία και ένα δεινό σκόρερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ