aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψυχή, μέταλλο και φωτιά στα πράσινα!

Ομόνοια: Ψυχή, μέταλλο και φωτιά στα πράσινα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Φωτιά στα πράσινα! Η ψυχωμένη, αποφασισμένη και καλύτερη Ομόνοια νίκησε με 1-0 την Ανόρθωση στο ντέρμπι κορυφής και μείωσε στον ένα βαθμό από τη χθεσινή αντίπαλό της. Η ομάδα του Μπεργκ, που έφθασε στη νίκη με αυτογκόλ του Ντούρις (49’), «φώναξε» πως είναι ικανή για όλα στην τρέχουσα σεζόν, ακόμη και για τον τίτλο!

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Παίξαμε φαντασικά στην άμυνα. Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα»

Ήταν ανώτερη σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του ντέρμπι, πέτυχε ένα γκολ, είχε δοκάρι και άλλες 2-3 σπουδαίες ευκαιρίες και έφθασε πανάξια στην επιτυχία. Διατήρησε το αήττητο στο ΓΣΠ, ενώ στα πέντε ντέρμπι που έδωσε στην έδρα της απώλεσε μόλις δύο βαθμούς, με το 0-0 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Δείγμα των δυνατοτήτων αλλά και του χαρακτήρα της. Επίσης, σε εννιά αγώνες πρωταθλήματος στο ΓΣΠ δέχθηκε μόλις τρία γκολ, δύο από την ΑΕΚ (3-2) και ένα από τον Ολυμπιακό (1-1).

Διαβάστε επίσης: Χαρούμενος ο Γκόμες: «Ήταν υπέροχα. Θα ήταν δύσκολο αν…»

Η Ομόνοια αφού προηγήθηκε, διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπέρ της προβάδισμα παρόλο που σε κάποιες στιγμές η Ανόρθωση έβαλε πίεση, ενώ είχε κι άλλες καλές στιγμές για να φθάσει σε πιο ευρεία νίκη. Οι πράσινοι είχαν και τις σημαντικές απουσίες των Φαμπιάνο (τραυματίας) και Μποτεάκ (ίωση), ωστόσο κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του ντέρμπι και πλέον μπορεί να… καλοβλέπει το πρωτάθλημα και όχι μόνο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ