aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προβάδισμα και… έφυγε για τρίποντο

Ομόνοια: Προβάδισμα και… έφυγε για τρίποντο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όταν προηγηθεί… δεν χάνει. Έγινε κανόνας πλέον για την Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν έκανε στα προηγούμενα δύο ματς.

Στον α’ γύρο βρέθηκε πίσω στο σκορ και έχασε, ενώ στο β’ γύρο και πάλι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και το μόνο που κατάφερε ήταν να φθάσει στην ισοφάριση. Είναι κάτι που σίγουρα θα έχει απασχολήσει τον Μπεργκ και αναμένει και εύχεται η Ομόνοια αύριο στο Μακάρειο, να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ έχοντας απέναντί της τον Ολυμπιακό.

Και όταν το κάνει, βάσει στατιστικής δεν θα χάσει. Τουλάχιστον θα φύγει με την ισοπαλία, παρόλο που ο στόχος της νίκης και η επάνοδος στην κορυφή είναι αδιαπραγμάτευτος. Έχει τις επιλογές και την ποιότητα επιθετικά, για να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλη δίκτυα.

Την ίδια ώρα όμως, θα είναι ευχής έργον να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Στην άμυνα σίγουρα τα πάει πολύ καλύτερα, αφού με τα 13 γκολ παθητικό σε 26 αγώνες διατηρεί την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Μάλιστα με διαφορά. Προβάδισμα, λοιπόν, και… έφυγε για τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ