aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο… πάγκος φώναξε και η σεζόν δεν βγαίνει με 13 παίκτες

Oμόνοια: Ο… πάγκος φώναξε και η σεζόν δεν βγαίνει με 13 παίκτες

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή στο «Αμμοχώστος» δεν επιτρέπει ούτε διθυράμβους, ούτε ήταν τέτοιο που να δικαιολογεί αρκετή «σκόνη».

Ήταν, όμως, μια καλή ευκαιρία για τον Χένινγκ Μπεργκ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν από ελάχιστα έως καθόλου στο φετινό πρωτάθλημα, να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς τους και να δώσει ανάσες ξεκούρασης σε κάποιους άλλους (Μποτεάκ, Μαυρίας, Ντάρμπισαϊρ, Τιάγκο) ενόψει του κυριακάτικου (19/1) ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Η άνετη «πεντάρα» εξασφαλίζει στην Ομόνοια, εκτός και αν γίνει ποδοσφαιρικό «θαύμα», στην Ομόνοια την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, αλλά ο Χένινγκ Μπεργκ είδε πολύ περισσότερα από το τελικό απότελεσμα.

Τον Μαρίνο Τζιωνή να πετυχαίνει δύο γκολ και είναι εκ των κορυφαίων της Ομόνοιας στο «Αμμόχωστος». Τον Χεν Έζρα να δηλώνει «παρών» και έτοιμος να βοηθήσει αν του το ζητήσει εκ νέου ο προπονητής του, τον Μίκου να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα των «πρασίνων» και άλλη μία διαθέσιμη επιλογή (σ.σ. Περέιρα) για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Tης δείχνει τον δρόμο με την Ανόρθωση

Αν μη τι άλλο ο Χένινγκ Μπεργκ διαπίστωσε ότι οι «παγκίτες» μπορούν όταν παραστεί ανάγκη να βοηθήσουν την ομάδα. Και μία σεζόν με 32 αγώνες στο πρωτάθλημα, συν το κύπελλο δεν βγαίνει με 11-12, ούτε καν με 13 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τραβάει τα μαλλιά που δεν έχει με Φαμπιάνο ο Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ