aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O κίνδυνος με τον Μάρκο Μότα

Ομόνοια: O κίνδυνος με τον Μάρκο Μότα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όσον αφορά στον Μότα, όπως ενημέρωσε και ο Σύλλογος, μετά την τελευταία αξιολόγηση της πορείας αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε όπως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, «ως μια προσπάθεια για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί (δισκοκοίλη)».

Με οδηγίες του ιατρικού επιτελείου της Ομόνοιας, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της πατρίδας του, με στόχο την καλύτερη δυνατή ιατρική υποστήριξη. «Τα επόμενα βήματα σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση, θα αποφασιστούν από το ιατρικό επιτελείο της Ομόνοιας». Εκτιμάται ότι ο Μάρκο Μότα θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ευχαριστίες-απολογισμός από Γκόμεθ και το μήνυμα σε Μότα (pics)

Εάν είναι σε καλή κατάσταση τότε ενδέχεται να δηλωθεί στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, σε αντίθετη περίπτωση ίσως χάσει και όλη τη σεζόν. «Μετά από συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε από κοινού πως θα ήταν αμοιβαία επωφελές να παραμείνει εκτός καταλόγου της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επιθυμητό επίπεδο», είναι η επίσημη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ