aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ύστατη προσπάθεια για εξτρέμ και ο Έζρα

Ομόνοια: Η ύστατη προσπάθεια για εξτρέμ και ο Έζρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Λίστα με ποδοσφαιριστές για τη θέση του εξτρέμ που αξιολογήθηκαν υπάρχει, ωστόσο η Ομάδα Προγραμματισμού κρίνει πως δεν είναι κάτι καλύτερο απ’ αυτούς που έχουν στο ρόστερ και κυρίως από τον Έζρα. Τις τελευταίες ώρες γίνεται μια τελευταία προσπάθεια ώστε να βρεθεί μια καλύτερη επιλογή εξτρέμ, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά για να προχωρήσουν σε σύναψη συνεργασίας. Σε διαφορετική περίπτωση, η Ομόνοια θα πορευθεί με τον Ισραηλινό στο ρόστερ της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εξαντλεί όλα τα περιθώρια με Παντιλιμόν

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι δεν λένε όχι σε επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υφιστάμενους, απομένει να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή. Η Ομάδα Προγραμματισμού αξιολογεί ποδοσφαιριστές που προτείνονται και είναι σε θέση να έχουν ρόλο δεύτερου επιθετικού. Αν βρεθεί κάτι καλό μέχρι και την τελευταία στιγμή ίσως γίνει κίνηση για συνεργασία. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δεν προκύψει περίπτωση που να την ικανοποιεί, είτε για εξτρέμ είτε για επιθετικό, τότε θα μείνει στη μια μετεγγραφή, αυτή του τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ