aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εξαντλεί όλα τα περιθώρια με Παντιλιμόν

Ομόνοια: Εξαντλεί όλα τα περιθώρια με Παντιλιμόν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη στιγμή που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ο τερματοφύλακας που θα ενταχθεί στο ρόστερ της Ομόνοιας, η Ομάδα Προγραμματισμού έδειξε από την αρχή να μη βιάζεται.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να είναι και βέβαιη για την επιλογή που θα γίνει. Ο Κοστέλ Παντιλιμόν είναι ο εκλεκτός, υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, την Νότιγχαμ Φόρεστ για δανεισμό του, όμως ένα μπλέξιμο με τους μάνατζερ (φαίνεται να προέκυψε δεύτερος) καθυστερεί για την ώρα την υλοποίηση της μετεγγραφής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι υποψήφιοι στόχοι για τα «φτερά» της επίθεσης και ο Έζρα

Ο Λάρκου και οι συνεργάτες του εξαντλούν όλα τα περιθώρια, προσδοκώντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε και ο Ρουμάνος τερματοφύλακας θα έλθει για τις υπογραφές. Πιθανότατα να λάβει τέλος το θέμα, είτε θετικά είτε αρνητικά, εντός του Σαββατοκύριακου. Εάν δεν γίνει εφικτό να ντυθεί στα πράσινα ο Παντιλιμόν, τότε θα γίνει κίνηση σε άλλη επιλογή, αφού υπάρχουν άλλοι 2-3 υποψήφιοι για τη θέση στον «άσο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ