aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η εξήγηση της τοποθέτησης για PrimeTel και η κατανόηση

Ομόνοια: Η εξήγηση της τοποθέτησης για PrimeTel και η κατανόηση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δεν πρέπει να ξαφνιάζει κανέναν το γεγονός πως η διοίκηση της Ομόνοιας συναντήθηκε και με την PrimeTel, ώστε να λυθούν κάποιες απορίες των πρασίνων μετά από το ντέρμπι ΑΕΚ – Ομόνοια (2-2) την περασμένη Κυριακή.

Ασχέτως αν δεν βγήκε κάτι προς τα έξω από επίσημα χείλη, το Δ.Σ. της Ομόνοιας αφουγκρασμένο την κατακραυγή του κόσμου των πρασίνων για την περιγραφή και την τοποθέτηση στις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης, θεώρησε πως έπρεπε να συζητήσουν οι δύο πλευρές για το θέμα αυτό. Με την εν λόγω τηλεοπτική πλατφόρμα να εκφράζει τον σεβασμό της στους Ομονοιάτες και τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να κατανοεί. Μια ματιά να έριχνε κάποιος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μετά από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα διαπίστωνε πως ο κόσμος τα έβαζε και με την PrimeTel.

Διαβάστε επίσης: Τα είπε με Κούμα και PrimeTel, ζήτησε τιμωρία για Νικολάου

«Συνάντηση έγινε και με την PrimeTel μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η PrimeTel αναγνώρισε την αναστάτωση που προκλήθηκε στον κόσμο μας και τόνισε πως επρόκειτο για άτυχες στιγμές. Παράλληλα εξέφρασε αμέριστη εκτίμηση και σεβασμό στην Ομόνοια και τον κόσμο της. Από την πλευρά μας δείξαμε κατανόηση σε όσα με ειλικρίνεια αναφέρθηκαν στη συζήτηση και θεωρούμε πως θα πρέπει να περάσουμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα», αναφέρεται στο απόσπασμα της ανακοίνωσης της Ομόνοιας, μετά από τη συνάντηση παραγόντων της με την ηγεσία της ΚΟΠ για το θέμα με τη διαιτησία.

Βεβαίως, οι συνάδελφοι στην PrimeTel δεν έδωσαν ποτέ το δικαίωμα στον κόσμο της Ομόνοιας για έντονη κριτική. Η κάλυψη του ντέρμπι ΑΕΚ – Ομόνοια, δεν ήταν τόσο εύκολη. Με τον τρόπο που εξελίχθηκε, τα πολλά λάθη από τη διαιτησία, τις αρκετές επίμαχες φάσεις, αλλά και τη δυσκολία που προέκυψε στο να πάρει κανείς σίγουρη θέση από τις τηλεοπτικές επαναλήψεις, δυσκόλεψαν πολύ το έργο των συναδέλφων και αυτό είναι κάτι που κατά την άποψή μας πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τον κόσμο και τις διοικήσεις, προτού λεχθεί κάτι άσχημο, ή ασκηθεί έντονη κριτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ