aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι υποψήφιοι στόχοι για τα «φτερά» της επίθεσης και ο Έζρα

Ομόνοια: Οι υποψήφιοι στόχοι για τα «φτερά» της επίθεσης και ο Έζρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομάδα Προγραμματισμού το έκανε ξεκάθαρο ότι εάν δεν βρει ποδοσφαιριστή που θα κρίνει ότι είναι καλύτερος από τον Χεν Έζρα, δεν θα προχωρήσει σε απόκτηση εξτρέμ. Έχει ενώπιόν της κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τα άκρα της επίθεσης, είτε αυτοί αγωνίζονται δεξιά είτε αριστερά, όμως δεν έχει λάβει καμία απόφαση να προχωρήσει με κάποιον απ’ αυτούς, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

Πιθανότατα να γίνει μια νέα αξιολόγηση, να περάσουν ξανά από «κόσκινο» κάποιοι ποδοσφαιριστές που το όνομά τους προκρίθηκε σε μια μικρή λίστα και μόνο τότε θα ληφθεί οριστική απόφαση. Με τον Έζρα αγωνιστικά είναι ικανοποιημένοι στην Ομόνοια. Το θέμα που απασχόλησε και υποχρέωσε την Ομάδα Προγραμματισμού να ψάξει για εξτρέμ είναι κάποια προσωπικά ζητήματα που απασχολούν τον ποδοσφαιριστή τα οποία, ωστόσο, λίγο ή πολύ γνώριζαν στην Ομόνοια όταν προχωρούσαν στην απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Πώς έχει του Φαμπιάνο και το μέλλον του στην Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ