aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Απασχολεί ο Ισαγκίρε της Σέλτικ! (video)

Ομόνοια: Απασχολεί ο Ισαγκίρε της Σέλτικ! (video)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσπάθεια της Ομάδας Προγραμματισμού στην Ομόνοια για να κλείσει «τρύπες» στο ρόστερ συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Μια από τις θέσεις που επιθυμεί να κλείσει το συντομότερο είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Μια από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν και αξιολογήθηκαν θετικά (με έναν αλλά), είναι αυτή του Εμίλιο Ισαγκίρε. Πρόκειται για 33χρονο (10.5.1986) διεθνή με την Ονδούρα, ο οποίος με εξαίρεση την προπέρσινη σεζόν όπου αγωνίστηκε στην Αλ Φαϊχά της Σαουδικής Αραβίας, όλα τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στη Σέλτικ.

Ο Ισαγκίρε είναι αρχηγός της Ονδούρας (106 συμμετοχές, 4 γκολ), ενώ από το 2010 που εντάχθηκε στο ρόστερ της Σέλτικ, μέτρησε 271 συμμετοχές, πέτυχε 5 γκολ και έδωσε 48 ασίστ. Στην Αλ Φαϊχά δήλωσε «παρών» σε 28 αγώνες. Ο ύψους 1.77μ. Ισαγκίρε, είναι πολύπειρος, έπαιξε σε ψηλό επίπεδο και θεωρείται ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν μπήκε στο αεροπλάνο ο Κολοβός, ξεκαθαρίζει του Ουζόχο

Η περίπτωση του είναι στάσιμη, αφού παρά τα πιο πάνω στοιχεία που τον συνοδεύουν, φαίνεται να προβληματίζει η ηλικία του αλλά και το γεγονός ότι πέρσι δεν είχε γεμάτη σεζόν. Έπαιξε 19 ματς με την Σέλτικ σε όλες τις διοργανώσεις. Βεβαίως, δεν μπορείς να τα πεις και λίγα όταν πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο όπως αυτός της Σκωτίας.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει πρόταση ή πληρώνει και φεύγει από την Ομόνοια ο Κολοβός

Είναι ξεκάθαρο και από την περίπτωση Ισαγκίρε ότι, στην Ομόνοια στοχεύουν ψηλά στις επιλογές που θα γίνουν για συμπλήρωση του ρόστερ. Πιθανότατα ο μπακ από την Ονδούρα να βρεθεί στο προσκήνιο για το «τριφύλλι» εφόσον δεν προκύψει άλλη επιλογή που να καλύπτει τα «θέλω» της Ομάδας Προγραμματισμού. Δεν λες και εύκολα «όχι» σ’ έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου. Πάντως, δημοσίευμα στην Ονδούρα κάνει λόγο πως, ενδιαφέρον για τον Ισαγκίρε έχουν επιδείξει ομάδες της Τουρκίας, των ΗΠΑ και του Μεξικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ