Ομόνοια: Δεν μπήκε στο αεροπλάνο ο Κολοβός, ξεκαθαρίζει του Ουζόχο

Στην Ομόνοια υπάρχουν τέσσερα ανοικτά… μέτωπα ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας το οποίο αρχίζει σήμερα (16/7). Αρχικά εκκρεμούν αρκετές μετεγγραφές, η ενσωμάτωση του Φρανσίς Ουζόχο στις προπονήσεις, η αποχώρηση του Δημήτρη Κολοβού και οι δύο φευγάτοι (Γκαφούρ-Λοέ) που δεν αποδεσμεύτηκαν και επίσημα μέχρι στιγμής.

Ο Ουζόχο θα παραμείνει για ακόμη λίγες μέρες στην Αίγυπτο, καθώς η εθνική του ομάδα θα διεκδικήσει την τρίτη θέση απέναντι στην Τυνησία, αγώνας που θα γίνει αύριο (17/7). Πιθανότατα ο Ουζόχο να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της Νιγηρίας, για πρώτη φορά στο Κόπα Άφρικα αφού έως τώρα ήταν στον πάγκο. Η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της Ομόνοιας θα γίνει στην Πολωνία, όμως δεν υπάρχει για την ώρα ενημέρωση πότε θα γίνει αυτό.

Διαβάστε επίσης: Πήγε στην Πολωνία με επιθετικά κενά η Ομόνοια

Όσον αφορά τον Ελλαδίτης εξτρέμ, δεν ανέβηκε στο αεροπλάνο και παρέμεινε στο νησί μας καθώς στο άμεσο χρονικό διάστημα θα αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους. Ο Κολοβός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και έτσι ενημέρωση τη διοίκηση.

Όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενο ματς ρεπορτάζ, η πρόθεση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι να εξαγοράσει την ελευθέρα του ώστε να διαπραγματευτεί ο ίδιος την μετεγγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Θα πρέπει να καταβάλει στην Ομόνοια ένα ποσό της τάξης των 130.000 ευρώ, όσα δηλαδή στοίχισε στο «τριφύλλι» η αγορά του από την Μένχελεν.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ