aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η... πελλάρα σας ξεπερνά κάθε όριο λογικής»

«Η… πελλάρα σας ξεπερνά κάθε όριο λογικής»

Ο παλαίμαχος παίκτης της Ομόνοιας Κώστας Πέτσας σχολίασε στο Facebook το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας για τις μετεγγραφές και στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον «πράσινο λαό» με ιδιαίτερο τρόπο, τονίζοντας πως αγαπάει τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά: «Καλησπέρα φίλοι μου, καθημερινά διαβάζω το τι γράφετε, τις αγωνίες σας για τις μετεγγραφές… Τα πιστεύω για την κάθε μετεγγραφή… Τις ανησυχίες σας για την κάθε μετεγγραφή… Τον ενθουσιασμό σας για την κάθε μετεγγραφή… Τις διαφωνίες σας για την κάθε μετεγγραφή… Τις απόψεις σας για την κάθε μετεγγραφή. Αδέλφια μου, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλους, τα μακρινά κοντά είναι, υπομονή λεβέντες μου. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που σας γράφω. Η πελλάρα σας για την Ομόνοια ξεπερνά κάθε όριο λογικής… Γι’ αυτό τον λόγο σας αγαπώ από καρδιάς… Γι’ αυτό τον λόγο είσαστε το ίνδαλμα μου, εσείς, ο ένας και μοναδικός πράσινος λαός… Υποκλίνομαι αιώνια. Λαός, Ομόνοια, αιώνια».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ