aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤρεις Κύπριοι κλέβουν τις εντυπώσεις...

Τρεις Κύπριοι κλέβουν τις εντυπώσεις…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εμπιστοσύνη σε τρεις Κύπριους παίκτες δείχνει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού ο Πάμπος Χριστοδούλου, με τους συμπατριώτες μας να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο μέχρι στιγμής. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Ζαχαρίου, Γιώργο Οικονομίδη και Πάρη Ψάλτη, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως βασικοί και στις έξι αναμετρήσεις των «μαυροπρασίνων» στο πρωτάθλημα και πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ο πρώτος, που μετρά λιγότερα λεπτά (484) από τους άλλους δύο, έχει σκοράρει έως τώρα δύο γκολ, ένα κόντρα στην ΑΕΚ (2-2) και άλλο ένα κόντρα στην Ομόνοια (1-1), και η ομάδα του κατέκτησε δύο πολύτιμους βαθμούς. Ο δεύτερος, που έρχεται και δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής (521), κάνει εξαιρετική δουλειά στη μεσαία γραμμή γιατί τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής του. Ο τρίτος, όμως, που δεν έχει χάσει λεπτό μέχρι στιγμής, έχει κλέψει τις εντυπώσεις, όντας από τους καλύτερους παίκτες στη φετινή πορεία των «μαυροπρασίνων».

Ο Κύπριος αμυντικός εμφανίζεται όλο και καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Γρήγορος, γερός και δυναμικός, ο μπακ του Ολυμπιακού στέλνει μηνύματα στον ομοσπονδιακό μας προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν για κλήση ενόψει των αγώνων με Σκωτία και Βέλγιο, τον ερχόμενο μήνα για την προκριματική φάση του Euro 2020. Υπάρχουν και άλλοι γηγενείς παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού που περιμένουν την ευκαιρία τους, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να είναι έτοιμος να τους ρίξει στα… βαθιά, όταν κρίνει ότι και αυτοί είναι απόλυτα έτοιμοι για τα δύσκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ