aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤούτιτς: «Βρήκα μια δύσκολη κατάσταση...»

Τούτιτς: «Βρήκα μια δύσκολη κατάσταση…»

Στην κατάσταση που βρήκε όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Νεντίμ Τούτιτς, μετά τη νίκη (1-0) επί της ΠΑΕΕΚ, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των μαυροπρασίνων.

Όσα δήλωσε ο Νεντίμ Τούτιτς:

Αρχικά είπε: «Πρώτα να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει ηρεμία να δουλέψουμε καλύτερα και να αναμένουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ζητήσαμε μόνο νίκη και τα καταφέραμε. Έμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Σκοράραμε μία φορά, είχαμε 3-4 προϋποθέσεις, αν είχαμε λίγη ηρεμία στην τελική πάσα…. Είχαμε άγχος στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Ξέραμε πώς να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Δίκαια κερδίσαμε. Θα μας βοηθήσει η διακοπή να έχουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Για την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία μετά από 13 χρόνια: «Είχα και πριν προτάσεις από ομάδες α΄ κατηγορία, αλλά δεν φεύγω εύκολα από τις ομάδες μου. Δεν μπορούσα να πω όχι στον Ολυμπιακό. Βρήκα μια κατάσταση δύσκολη καθώς τα παιδιά έχασαν την αυτοπεποίθηση τους. Τα τελευταία παιχνίδια δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ