aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Να γίνουμε ο Ολυμπιακός Πειραιώς, δύο πόδια ο Μέσι, δύο ο Χαραλάμπους»

Τορναρίτης: «Να γίνουμε ο Ολυμπιακός Πειραιώς, δύο πόδια ο Μέσι, δύο ο Χαραλάμπους»

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Χριστόφορος Τορναρίτης δήλωσε πως θέλει να μετατρέψει τον Ολυμπιακό Λευκωσία σε Ολυμπιακό Πειραιώς.

Επίσης, ο γενικός αρχηγός των μαυροπρασίνων επανέλαβε τις απόψεις ότι ο άνθρωπος έχει πολλή δύναμη μέσα του και έθεσε το παράδειγμα: «Τι διαφορά έχει ο Χαραλάμπους από τον Μέσι; Δύο πόδια ο ένας, δύο ο άλλος…».

Αναφέρθηκε στο γεγονός πως εμβολιάστηκε για τον Covid-19 και απάντησε αν περίμενε αυτήν την επιτυχία της ομάδας του: «Είμαι μια χαρά και ελπίζω να μην έχω παρενέργειες με αυτά που θα σας πω (σ.σ. γέλια). Προσωπικά βέβαια και το περίμενα, διότι έχουμε την καλύτερη ομάδα από όλες στην Α’ Κατηγορία. Τώρα γιατί δεν είμαστε ψηλότερα, δεν γνωρίζω. Πως βρεθήκαμε σε αυτήν τη θέση δεν θα το σχολιάσω. Ήταν μια άνετη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα μου και στον προπονητή μου. Αν θυμάστε, έλεγα μετά τον Πετράκη πως υπάρχει κάποιος προπονητής εκεί έξω και για μας. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με πέντε ή έξι βασικούς. Μέχρι το 90’ ήμασταν 4-1 και το 4-2 ήταν φιλί ζωής για την ΑΕΛ. Έλεγα θα κερδίσουμε και στον επαναληπτικό».

Για τον Γιανέφσκι και τη σχέση που έχουν σε θέμα επικοινωνίας: «Σας έλεγα ότι επειδή έχω μεγάλη πίστη πως κάπου εκεί έξω, κάθεται ένας προπονητής που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό ψηλά. Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά μου, ή τι θα πουν για μένα. Όταν η ομάδα κερδίζει, αυτό έχει σημασία. Βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο για μας. Αν τα βρούμε και στον τομέα της επικοινωνίας, θα γίνουν πολύ καλύτερα τα πράματα. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Περιμένουμε να δούμε και πως θα πάμε στον τελικό και θα δούμε. Δεν έχω και την καλύτερη επικοινωνία μαζί του, αλλά δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά μου, αν βρέχει, αν χιονίζει, αν πουν είμαι πελλός… Άμα προπονείται κανονικά η ομάδα, παρουσιάζει αυτήν την εικόνα και κερδίζει όλα καλά. Αν τα βρούμε και στον θέμα της επικοινωνίας με τον Γιανέφσκι θα είναι ακόμη καλύτερα. Με τον κ. Πετράκη μιλούσα 2-3 φορές την ημέρα. Του λέω “κ. Γιανέφσκι μπορείς να λες ό,τι θες για μένα, αυτό που κάνεις είναι φανταστικό, σε θεωρώ τον καλύτερο προπονητή που πέρασε από τα χέρια μου”».

Για το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία είπε: «Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα βρούμε. Οι άνθρωποι εν η δουλειά μου. Θα είμαστε φουλ στον τελικό. Επέστρεψε και ο Φαμπρίς Κα. Έκαναν τελετές έναν μήνα στην πατρίδα του για την κηδεία του πατέρα του. Θα τον έχουμε μαζί μας και αυτόν και τον Σαμπίνια, εκείνο το τανκς πίσω στην άμυνα».

Για τον τελικό: «Είμαι πολύ προσγειωμένος, είναι ένα παιχνίδι “ο θάνατος σου η ζωή μου” θα μετρήσει το πάθος και ποιος το θέλει περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, για μένα είναι 50-50. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να είμαι πρώτος, όχι για holiday. Θέλω να κάνω τον Ολυμπιακό Λευκωσίας… Ολυμπιακό Πειραιώς της Κύπρου. Αυτό θέλω και πιστεύω. Θέλω να δουλέψω πολύ σκληρά με τη νέα χρονιά. Δεν ήρθα να είμαι δεύτερος».

Για τους ξένους διαιτητές: «Είδαμε άψογη διαιτησία, ήταν κάτι το φανταστικό. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζω. Θα κάνω εισήγηση να αυξηθούν οι μισθοί των διαιτητών και να έχουν πρόστιμα. Πρώτο πρόστιμο, δεύτερο πρόστιμο με χρήματα και στο τρίτο να πάνε σπίτι τους. Οι ξένοι διαιτητές μας δίνουν μαθήματα. Τι πιο ωραίο να φεύγεις από το γήπεδο και να μην μουρμουράς. Πρέπει να παραδειγματιστούν οι δικοί μας από τους ξένους που ήρθαν και έκαναν μαθήματα».

«Μου έλεγε ο γιος μου “μπαμπά ο δεξιός μπακ της ΑΕΛ είναι σφάχτης θα φάει κόκκινη είμαι σίγουρος”. Αυτό έγινε. Διότι και στο άλλο παιχνίδι που παίζαμε στο πρωτάθλημα έπρεπε να δεχθεί κόκκινη. Η ΑΕΛ είναι ένα συμπαθές σωματείο για μένα και ο πατέρας μου είναι ιδρυτής. Δεν θα επιτρέψω ποτέ να γίνουν πράγματα που είδαμε φέτος στο πρωτάθλημα. Η Κύπρος με τη 15η θέση απολαμβάνει αυτά που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να συνεχίσουμε τίμια και ωραία. Με τη νέα σεζόν να κρατήσουμε τη 15η θέση στην Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ