aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤα… ψέματα τελείωσαν στον Ολυμπιακό

Τα… ψέματα τελείωσαν στον Ολυμπιακό

Την πρώτη νίκη μετά από 22 μέρες βαθμολογικής «ξηρασίας» αναζητεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ ώστε να μην μπλεχθεί σε περιπέτειες. Ο πήχης των απαιτήσεων του 90λεπτου στο ΓΣΠ βρίσκεται πολύ ψηλά, ωστόσο οι μαυροπράσινοι απέδειξαν πλειστάκις ότι απέναντι στους «μεγάλους» πραγματοποιούν ισορροπημένες εμφανίσεις, ικανές να τους σπρώξουν προς την επιτυχία.

Εκτός επιλογών είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Ντιανέ, τη θέση του οποίου θα καλύψει ο Σαμπίνια που επιστρέφει. Μπροστά από τον Μολ θα είναι οι Μουχτάρης, Σαμπίνια και την αμυντική τετράδα θα συμπληρώνουν οι Μποβέδα, Κυριάκου.

Πανέτοιμος είναι ο Μανρίκε, επομένως δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν πάρει φανέλα βασικού. Οι Κονφέ και Σαρφό θα είναι στο κέντρο, «παρέα» με έναν εκ των Νάνι, Γκουστάβο. Τέλος, στην επίθεση θα πάρουν θέση μάχης οι Πεχλιβάνης, Σάλι, Γουίλσον. Διαθέσιμοι είναι και οι Κα, Μάντζης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ