aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣύντομα θα επισημοποιηθούν τα επόμενα φιλικά

Σύντομα θα επισημοποιηθούν τα επόμενα φιλικά

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Βουλγαρία και πλέον, ο Πάμπος Χριστοδούλου αρχίσει το τελικό μοντάρισμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Μετά το ρεπό που έδωσε ο Κύπριος προπονητής, χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις. Αυτοί που αντιμετώπισαν την περασμένη εβδομάδα πρόβλημα γαστρεντερίτιδας το έχουν ξεπεράσει και συμμετέχουν πλέον σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης.

Οι μαυροπράσινοι θα δώσουν φιλικό ματς την Παρασκευή με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό στάδιο Κυπερούντας και αρχίζει στις 10 π.μ.. Σύντομα, θα επισημοποιηθούν τα επόμενα φιλικά. Την επόμενη εβδομάδα για παράδειγμα, η ομάδα θα δώσει άλλα δύο (ίσως και τρία) ματς.

Το σίγουρο είναι πως θα αγωνισθεί στο Μακάρειο Στάδιο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ώστε οι φίλοι του Ολυμπιακού να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Προγραμματίζεται, μάλιστα, να γίνει και ο καθιερωμένος Αγιασμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ