aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Στο ποδόσφαιρο το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά...»

«Στο ποδόσφαιρο το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά…»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

«Τα δεδομένα λένε ότι σε 6 αγώνες έχουμε μόνο 1 ήττα, 4 ισοπαλίες και μία νίκη έναντι σε μεγάλους αντιπάλους αλλά και σε αντιπάλους που πραγματοποιούν καλή χρονιά. Κρατάμε τα θετικά και θα βελτιώσουμε ότι πρέπει στη συνέχεια», το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρη Φωκαΐδη, ο οποίος μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Αν πήραν περισσότερα από όσα δικαιούνταν στο παιχνίδι με την Ομόνοια: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που διαρκεί 90 λεπτά και οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να έρθει».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η ομάδα αγώνα με αγώνα βελτιώνεται και αυτό είναι φυσιολογικό. Ήμασταν τυχεροί για το ότι μπορέσαμε να πάρουμε βαθμούς, κάτι που αναπτέρωσε την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών μας και νιώθουν ότι μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν η συγκομιδή είναι αυτή που θα έπρεπε, θεωρώ ότι τα αποτελέσματα είναι δίκαια. Τώρα αν η Ομόνοια μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα πιο νωρίς, αυτό είναι άλλο θέμα».

Παίζει μεγάλο ρόλο στην πορεία του Ολυμπιακού ο Χρύσης Μιχαήλ. Έχει τη φιλοσοφία που είχε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ΑΠΟΕΛ; «Δεν ξέρω ποια φιλοσοφία είχε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ, αν αυτό ισχύει τότε εκ των πραγμάτων είναι έτσι. Ο Χρύσης Μιχαήλ αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία του Ολυμπιακού. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και το αποτέλεσμα βγαίνει στα παιχνίδια μας. Ο Χρύσης είναι από τις σημαντικότερες παραμέτρους για τις επιτυχίες. Δεν πρέπει όμως να αδικούμε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους σε κάθε παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ