aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠρολαβαίνει και δεν προλαβαίνει

Προλαβαίνει και δεν προλαβαίνει

Ένα πρόβλημα στη μέση που του προκαλεί πόνο ακόμα και στον προσαγωγό, θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή του Ραφαέλ Ακόστα στο ματς του Ολυμπιακού με τη Δόξα. Ο μέσος από τη Βενεζουέλα αποχώρησε με ενοχλήσεις από το προψεσινό φιλικό με τον Ονήσιλο (5-0). Χθες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, που έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι ανησυχητικός. Το θέμα συνεπώς είναι αν προλαβαίνει να τον ξεπεράσει ώς την ερχόμενη Κυριακή, που είναι ορισμένη η αναμέτρηση με την ομάδα της Κατωκοπιάς στο Μακάρειο (19:00).

Ο Ακόστα θα ξεκουραστεί σήμερα και δεν θα επιστρέψει με τους συμποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, μετά το χθεσινό ρεπό που τους δόθηκε. Αύριο θα αρχίσει προπονήσεις και θα προσπαθήσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμό, με την ελπίδα ότι ώς μεθαύριο θα είναι σε θέση να ακολουθεί το πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας του. Σε αυτή την περίπτωση θα συμπεριληφθεί στο πλάνο του Πάμπου Χριστοδούλου. Διαφορετικά, θα έχει άλλες δύο εβδομάδες να προετοιμαστεί για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», που ακολουθεί της διακοπής του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Γιούρο 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ