aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠήρε τη νίκη στο 93’ απέναντι στον Ολυμπιακό η Καρμιώτισσα (pics)

Πήρε τη νίκη στο 93’ απέναντι στον Ολυμπιακό η Καρμιώτισσα (pics)

Νικήτρια με 2-1 αναδείχθηκε η Καρμιώτισσα απέναντι στον Ολυμπιακό στο μεταξύ των δύο ομάδων φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό στάδιο της Κακοπετριάς.

Άνοιξε το σκορ η ομάδα των Πολεμιδιών μόλις στο 2’ με τον Ανδρέα Φράγκου με πλασέ εντός περιοχής, ενώ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ισοφάρισε ο Βαγγέλης Κυριάκου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 20’. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μάντζης. Το 1-1 ήταν το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Το γκολ που έφερε τη φιλική νίκη στην ομάδα των Πολεμιδιών, επετεύχθη στο 93’ με κοντινό πλασέ του Νικόλα Κωνσταντίνου.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας: Μιχαήλ, Μελάς, Σαμπίνια, Μανρίκε, Β. Κυριάκου, Νάνι, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Άντι, Κα, Μάντζης. Καράδαης, Μάρκου, Χατζηγαβριήλ, Πεχλιβάνης, Γαρουφαλιάς, Ζαχαρίου, Ψάλτης, Σαλί, Βενιζέλος, Αντρέου και Κοκορίδης ήταν στον πάγκο, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή.

Η ενδεκάδα της Καρμιώτισσας: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Πινσέλι, Ρόμο, Χριστοφή, Ανδρονίκου, Καπαρτής, Φράγκου, Χατζηβασίλης, Μπουμπακαρί. Πιερή, Νεοφύτου, Κίττος, Καψός, Χρίστου, Σάββα, Σασί, Κωνσταντίνου, Χρυσοστόμου και Καϊρίνος ήταν στον πάγκο, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ