aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ψάχνει φάρμακο στις πληγές του

Ολυμπιακός: Ψάχνει φάρμακο στις πληγές του

Παρόλο που μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου απομένει άλλη μία αγωνιστική, επομένως υπάρχει μπόλικος δρόμος έως το φινάλε της α΄φάσης του πρωταθλήματος, το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα θεωρείται κομβικό για τον Ολυμπιακό. Με μία μόλις νίκη στο ενεργητικό και έξι συνολικά βαθμός στο ταμείο, τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν επικίνδυνα.

Με νίκη, δεν μειώνει απλά και μόνο την απόσταση που τον χωρίζει από τη σημερινό αντίπαλο (-4), αλλά και αυτήν από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο βαθμολογικό «χαράκωμα» και δεν έφτασαν στο ζητούμενο (Δόξα, Παραλίμνι). Σε περίπτωση που στεφθεί με αποτυχία άλλη μία αποστολή, παραμένει στην τελευταία θέση και εννοείται, η ψαλίδα της διαφοράς αυξάνεται ακόμα περισσότερο, μετά τις νίκες του Ακρίτα και της Καρμιώτισσας.

Ο Μάκης Σεργίδης που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού, φρόντισε να ενημερωθεί για πάντα που αφορούν την ομάδα, είχε διαδοχικά τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία. Εκτός επιλογών είναι ο Μπερτ Έσελινγκ και ο Φίλιππος Ευτυχίδης καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ