aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με αμυντικούς προσανατολισμούς και ό,τι βγει…

Ολυμπιακός: Με αμυντικούς προσανατολισμούς και ό,τι βγει…

Άλλη μία εξαιρετικά δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό. Μετά το 90λεπτο στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Πάφος FC (1-1) , οι Τακτακαλίτες εκστρατεύουν σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να μετρήσουν δυνάμεις με την Ανόρθωση, στοχεύοντας στο βαθμολογικό όφελος.

Ο Μάκης Σεργίδης που τα είπε επισταμένως με τους ποδοσφαιριστές, θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, αυτές δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τις τρεις. Θα παρατάξει το μαυροπράσινο σύνολο με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς προκειμένου να περιορίσει επιθετικά την αντίπαλο και με γρήγορες επιθέσεις, θα αναζητήσει το γκολ.

Εκτός επιλογών του Κύπριου προπονητή μένουν σε άλλο ένα παιχνίδι οι Φίλιππος Ευτυχίδης και Μπερτ Έσελινγκ. Ο τελευταίος, πάντως, άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και εκφράζεται η αισιοδοξία πως στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ, θα είναι εκ νέου διαθέσιμος. Ο Φαμπρίς Κα, ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα και βρίσκεται στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ