aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Ολυμπιακός: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Λένε πολλοί πως η εικόνα που παρουσιάζει μία ομάδα στα φιλικά παιχνίδια, εν πολλοίς θα τη χαρακτηρίζει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Εάν αυτό ισχύει, τότε στον Ολυμπιακό έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν μεγάλα όνειρα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη, πραγματοποίησε για την εποχή ελπιδοφόρες εμφανίσεις στα δύο φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής. Δηλαδή απέναντι στην ΑΕΛ (2-2) και τη Δόξα (2-1). Το γεγονός πως συνεχίζουν οι πλείστοι παίκτες που έκαναν τη διαφορά στην περασμένη σεζόν, αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για τους μαυροπράσινους και παραλλήλως δίνει τη δυνατότητα στον νέο προπονητή να προχωρήσει βήματα πιο κάτω ώστε να τελειοποιήσει τις αδυναμίες που εντόπισε.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και στον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζουν πως κρατούν την καλή εικόνα της ομάδας, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αποπροσανατολίζονται. Υπάρχει δρόμος να διανύσουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Ξέχωρα από τη μισή ντουζίνα φιλικών που θα δώσουν οι Τακτακαλίτες, θα προχωρήσουν στις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ.

Εάν λάβουμε υπόψη τις επιτυχημένες προσθήκες που έγιναν προς την τελική ευθεία της μετεγγραφικής περιόδου πριν από ένα χρόνο, τότε μάλλον θα κρατούν εκ νέου κάτι πολύ καλό για το φινάλε.

Σημειώνουμε πως το βασικό σκέλος προετοιμασίας στην Κακοπετριά έχει ολοκληρωθεί. Πλέον, στην ομάδα της Λευκωσίας μπαίνουν στο τελικό στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ