aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Έρχονται κι άλλοι μετά τον Φότι

Ολυμπιακός: Έρχονται κι άλλοι μετά τον Φότι

Στον Ολυμπιακό επενδύουν στο ταλέντο και την προοπτική του Κριστιάν Φότι. Οι μαυροπράσινοι έδωσαν τα χέρια με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη λήξασα σεζόν κατέγραψε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Αλκή Ορόκλινη, εκ των οποίων οι 24 στο αρχικό σχήμα.

Ο Βούλγαρος μπακ που ήλθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας και τη σεζόν 2017-18 είχε μετρήσει 3 συμμετοχές στην ανδρική ομάδα, κρίθηκε στον Ολυμπιακό ότι έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να δώσει αρκετές λύσεις και να προχωρήσει. Ο Φότι, αγωνίσθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας (Κ16, Κ17).

Οι Τακτακαλίτες θα προχωρήσουν και σε άλλες προσθήκες νεαρών παικτών, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως αδιαφορούν για τα… δικά τους παιδιά. Χθες, εξάλλου, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον 19χρονο Φίλιππο Ευτυχίδη, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε 6 παιχνίδια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε προ εβδομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ