aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Έντονες διεργασίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Ολυμπιακός: Έντονες διεργασίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Μετά την ήττα από την Ανόρθωση και την εκμηδένιση των πιθανοτήτων για παραμονή στην Α΄Κατηγορία, στον Ολυμπιακό έστρεψαν εξ ολοκλήρου την προσοχή στην εκλογική Γενική Συνέλευση στις 31 Μαΐου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι διεργασίες για τον απογαλακτισμό των μαυροπρασίνων από τον Χριστόφορο Τορναρίτη, όχι μόνο βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ανατείλει μία νέα μέρα στον ιστορικό σύλλογο της Λευκωσίας. Παρά τις δυσκολίες που αναδύονται από την επιστροφή του Ολυμπιακού στη Β΄Κατηγορία, διαφαίνεται μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα για να μην αφεθεί η ομάδα να… χτυπήσει στα βράχια.

Βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά ώστε το σύνολο να στελεχωθεί όσο καλύτερα γίνεται και να διεκδικήσει την επιστροφή. Ο Νεντίμ Τούτιτς, κόουτς του Ολυμπιακού, δεν θα συνεχίσει στην επόμενη σεζόν, όπως και αρκετοί παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ