aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Έμφαση στην ψυχολογία από τον Σεργίδη

Ολυμπιακός: Έμφαση στην ψυχολογία από τον Σεργίδη

Τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα και η παρουσία της ομάδας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχουν επιφέρει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που εντόπισε από την πρώτη στιγμή ο Μάκης Σεργίδης.

Ο νέος τεχνικός των μαυροπρασίνων έδωσε έμφαση στην ανύψωση του ηθικού των παικτών του, αναμένοντας ότι θα τους βοηθήσει και σε αγωνιστικό ανέβασμα. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει για να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Αποτελεί πρόκληση και για τον Σεργίδη, που θέλει να αρχίσει ιδανικά την προσπάθεια στον πάγκο του Τακτακαλά. Θεωρεί πως, στον Ολυμπιακό υπάρχουν ικανοί ποδοσφαιριστές και μια νίκη θα συμβάλει σε αλλαγή του κλίματος.

Ο νεαρός τεχνικός έχει να διαχειριστεί και τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει, μειώνοντάς του και τις επιλογές. Στο τελευταίο παιχνίδι αποκόμισαν μυϊκό τραυματισμό οι Μουκτάρης και Ιωάννου, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Έσελινκ και Ευτυχίδης. Στο επικείμενο παιχνίδι θα θελήσει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του στους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές, αυτούς που δείχνουν αποφασιστικότητα να βγάλουν τον Ολυμπιακό από τον δύσκολο δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ