aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Τορναρίτης δίνει τα κλειδιά στον Λούκας Αλκαράθ

Ο Τορναρίτης δίνει τα κλειδιά στον Λούκας Αλκαράθ

Στον Ισπανό Λούκας Αλκαράθ καταλήγει ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Γιώργου Πετράκη. Πληροφορίες των τελευταίων ωρών φέρουν τον 55χρονο προπονητή να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Χριστόφορο Τορναρίτη και σύντομα θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να έρθει στην Κύπρο, με σκοπό να πέσουν οι υπογραφές.

Πρόκειται για έναν τεχνικό με πολλές παραστάσεις κυρίως στα γήπεδα της Ισπανίας, αφού εργάστηκε σε 13 διαφoρετικές ομάδες, με τρεις θητείες σε Αλμερία και Γρανάδα. Μοναδική ομάδα εκτός Ισπανίας την οποία ανέλαβε ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης, όπου έκατσε μόνο για περίπου δύο μήνες. Ανέλαβε τα ηνία των κιτρινόμαυρων στις 3 Δεκεμβρίου 2012 και έφυγε στις 29 Ιανουαρίου 2013. Εργάστηκε ως ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Αλγερίας, όπου απολύθηκε μετά από τρεις ήττες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Τελευταία του ομάδα ήταν Αλμπαθέτε, από την οποία αποχώρησε τον Οκτώβρη του 2020, μετά από θητεία εννέα μηνών και απολογισμό πέντε νίκες, έξι ήττες και δέκα ισοπαλίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ