aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Απόλλων και η μεγαλύτερη μετεγγραφή της Κύπρου

Ο Απόλλων και η μεγαλύτερη μετεγγραφή της Κύπρου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρις Φωκαΐδης, μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή τα «Τα Λέμε Όλα». «Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως δεν πετάμε λευκή πετσέτα, θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο το βαθμολογικό κέρδος», δήλωσε στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Πάρις Φωκαΐδης για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι ο αντίπαλος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πιο έτοιμη αγωνιστικά. Oι παίτες μας θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από την τεχνική ηγεσία στο διάβασμα του αντιπάλου. Αν κρίνουμε από την εικόνα που παρουσιάσαμε στον αγώνα με την ΑΕΚ, έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική», είπε ακολούθως.

Για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού: «Είναι φυτώρια ταλέντων, μέχρι τα 18 ο Ολυμπιακός διαπρέπει. Χαιρόμαστε που έχουμε 250 παιδιά στις Ακαδημίες μας και που πλαισιώνουμε όλες τις Εθνικές, που η μεγαλύτερη μετεγγραφή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι με ένα παιδί (σ.σ Πιέρος Σωτηρίου) που προέρχεται από τις Ακαδημίες μας. Στηρίζουμε πολλά στις Ακαδημίες μας και περιμένουμε πολλά από τα παιδιά».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, μοναδικός απόντας θα είναι ο τραυματίας Άγγελος Τσιακλή, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Ευγένιος Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ