aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜία προσθήκη και μία ανανέωση

Μία προσθήκη και μία ανανέωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΛ για δανεισμό του ποδοσφαιριστή Στυλιανού Παντελή (07/08/1999) για την αγωνιστική περίοδο 2107-18.

Αναλυτικά: «Ο Στυλιανός, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του ακραίου μέσου και πλάγιου επιθετικού, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Κ19, και έχει αγωνιστεί κατά την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο σε 2 αγώνες με την πρώτη ομάδα και σε 18 αγώνες με την Κ21 της ΑΕΛ, όπου σημείωσε 7 τέρματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλοσωρίζει τον Στυλιανό στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και του εύχεται μια καλή και παραγωγική περίοδο».

«Διαμαντάκι» από ΑΕΛ σε Ολυμπιακό

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει επίσης την ανανέωση της συνεργασίας του για τρία χρόνια με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κουλουμπρή (19/01/1997). Ο Κώστας, ο οποίος αγωνίστηκε κατά την περίοδο 2016-17 σε 18 αγώνες με την Κ21, σημειώνοντας 11 τέρματα, και σε 2 αγώνες με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, κατόπιν εισήγησης του προπονητή, Χρύση Μιχαήλ, θα δοθεί δανεικός την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ