aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΛουκά: «Ούτε ισοπαλίες, ούτε τιμητικές ήττες»

Λουκά: «Ούτε ισοπαλίες, ούτε τιμητικές ήττες»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λουκά, μίλησε το μεσημέρι στον Active στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τη συνέχεια του για τους μαυροπράσινους, ενώ έσταξε μέλι για τον κόσμο της ομάδας. «Μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι και πάμε για ακόμη καλύτερα. Τα παιδιά μας κάνουν κάθε εβδομάδα περήφανους. Το ότι μας αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση», είπε για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα.

Για τη συνέχεια: «Με την πάρα πολύ σκληρή δουλειά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, επιστρέψαμε στην Α’ κατηγορία. Τώρα ελπίζω στα παιχνίδια κόντρα στον Εθνικό και την Πάφο να δώσουμε συνέχεια. Ο Εθνικός παλεύει όπως εμάς, η Πάφος είναι ένα ερωτηματικό επειδή έχει και μεγαλύτερο προϋπολογισμό και μεγαλύτερους στόχους από εμάς. Όμως όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν ψάχνουμε ούτε για ισοπαλίες, ούτε για τιμητικές ήττες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ