aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαίγονται για τρίποντο

Καίγονται για τρίποντο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η α’ φάση του πρωταθλήματος πλησιάζει στο τέλος της, αφού μετά τη σημερινή ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής θα απομείνουν πέντε παιχνίδια για κάθε ομάδα. Επομένως, για τον Ερμή και τον Ολυμπιακό, που θέλουν να απομακρυνθούν από τη θερμή ζώνη, κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

Ιδιαίτερα σε παιχνίδια σαν το σημερινό μεταξύ τους στο ΓΣΖ (19:00, Cytavision Sports 1), το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι των χαμηλών δωμάτων. Άλλωστε, ο γηπεδούχους έχει 18 βαθμούς έναντι 17 του φιλοξενούμενου, επομένως αν υπάρχει νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα έναντι του ηττημένου στη μάχη για αναρρίχηση στη βαθμολογία.

Ο Κώστας Καϊάφας ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ώστε να μπορέσει ο Ερμής να αποφύγει τα λάθη. Η ομάδα του προέρχεται από την ήττα με 0-3 από την Ομόνοια και στην έδρα της θέλει να επωφεληθεί και να πάρει το τρίποντο. Από την πλευρά τους, οι μαυροπράσινοι βρίσκονται τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη, μετά το 1-1 με την Πάφο, το 2-3 από την Ομόνοια και το 1-1 με την Αλκή Ορόκλινη. Γι’ αυτό και έχουν μεγάλη ανάγκη την επιστροφή στις νίκες, για να μη βρεθούν σε πιο δύσκολη θέση. Στο ματς του α’ γύρου νίκησαν τους μαυροκόκκινους με 2-1 στο Μακάρειο και θα επιχειρήσουν να το πετύχουν ξανά, σήμερα στη Λάρνακα.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ 11ΑΔΕΣ

Το θετικό για τον Κώστα Καϊάφα είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του Ερμή στη διάθεσή του για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, συμπεριλαμβανομένου και του Αλφόνσο Αρτάμπε, ο οποίος εγγράφηκε στην ΚΟΠ. Η επικρατέστερη ενδεκάδα που θα βρεθεί στη σέντρα είναι η ακόλουθη (4-2-3-1): Αραμπατζής, Ψάλτης, Ιμερέκοφ, Ταραλίδης, Τσίνα, Μοντέιρο, Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Πατσέκο, Τσούμου.

Από την πλευρά του, ο Χρύσης Μιχαήλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντίνο Σαμάρα. Όσο για το πιθανό αρχικό σχήμα των μαυροπρασίνων, υπάρχουν περισσότερες επιλογές με τις τέσσερις προσθήκες που έγιναν και πλέον μπορεί να γίνει πιο απρόβλεπτο. Ένα πιθανό σενάριο, όμως, είναι το ακόλουθο (4-2-3-1): Χίντι, Αντωνίου, Σωτηρίου, Ζιάμπαρης, Σεραφείμ, Πεχλιβάνης, Βαλικάεφ, Μιγκελίτο, Τριμπό, Πολίτσι, Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ