aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚαι αντίστροφα ο χρόνος μετράει...

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

Ο χρόνος άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα για τον Ολυμπιακό, καθώς αύριο ξεκινά τον φετινό του μαραθώνιο στην Α’ Κατηγορία, ανοίγοντας αυλαία κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο. Στόχος των «μαυροπρασίνων» τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι να παραμείνουν εκεί που πραγματικά τους αρμόζει να βρίσκονται και εκεί που επιθυμούν οι φίλαθλοι του να βλέπουν την ομάδα τους ν’ αγωνίζεται.

Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, όμως στο στρατόπεδο των πρωτευουσιάνων υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για μια καλή πορεία, που θα επιτρέψει στην ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της εύκολα ή δύσκολα. Ενόψει του αυριανού ματς, ο Χρύσης Μιχαήλ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστική προβλήματα, και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει με στόχο η ομάδα του να πάρει το τρίποντο.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Παρασκευής διεξήχθη σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο ενότητας που παρέθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού στην ποδοσφαιρική ομάδα και στο τεχνικό επιτελείο. Το δείπνο πραγματοποιήθηκε ενόψει της νέας σεζόν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο πριν από το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ