aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Ήμασταν βέβαιοι πως θα είχαμε θετική εικόνα»

«Ήμασταν βέβαιοι πως θα είχαμε θετική εικόνα»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε Όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα των μαυροπρασίνων, στον τραυματισμό του Άγγελου Τσιακλή και στην πιθανότητα για μετεγγραφές τον ερχόμενη Ιανουάριο.

«Ήμασταν βέβαιοι πως θα είχαμε θετική εικόνα. Χαιρόμαστε που ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από την εικόνα και το πάθος που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και ευελπιστούμε πως θα συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά.

Για το ματς με την Πάφο, πρόσθεσε: «Η φιλοσοφία μας είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια στοχεύουμε σε βαθμολογικό όφελος. Με την Πάφο είναι ματς έξι βαθμών. Κτυπάμε καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αν έρθει ένα αρνητικό αποτέλεσμα με την Πάφο δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Αλλά μία νίκη και επί της Πάφου θα πείσει ακόμη και τον πιο άπιστο για τις δυνατότητες μας».

Και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι έχει το μέταλλο του νικητή. Στοχεύουμε στη νίκη σε όλα τα ματς. Ακόμη και σε μέρες που η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση ζητούμενο, είναι το βαθμολογικό όφελος. Έχει πλάνο η ομάδα και το έδειξε σε όλα τα παιχνίδια. Αναλόγως του αντιπάλου καταστρώνεται και το πλάνο αν πρέπει να παίξουμε ανοικτά ή κλειστά. Πήραμε βαθμό από Απόλλωνα και τη Δόξα, πήραμε και νίκη στο Δασάκι. Ο στόχος μας είναι η παραμονή. Προφανώς είναι ικανοποιημένο το συμβούλιο και ο κόσμος από την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας».

Για τον τραυματισμό του Τσιακλή, είπε: «Είναι εκτός ο Τσιακλής. Ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός και θα απουσιάσει αρκετό διάστημα, όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του Χρύση Μιχαήλ. Νομίζω πως θα κάνει εγχείρηση ο Τσιακλής. Θα χάσει μεγάλο διάστημα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό χρειάζεται το βάθος και γι’ αυτό ο Χρύσης Μιχαήλ ανέβασε παιδιά από την εφηβική ομάδα και κάναμε και κάποιες προσθήκες Κ-19».

Καταλήγοντας είπε: «Θεωρώ πως αν η ομάδα συνεχίσει να βγάζει την ίδια εικόνα, τότε υπάρχουν σοβαροί λόγοι να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για ενίσχυση με βάση τις υποδείξεις από το τεχνικό τιμ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ