aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΕπίτευγμα 18ετίας!

Επίτευγμα 18ετίας!

Τέσσερις σερί νίκες στην τρέχουσα περίοδο είναι μεγάλο επίτευγμα. Από όλες τις ομάδες, είτε βρίσκονται στο πρώτο ή στο δεύτερο γκρουπ. Γι’ αυτό και το φαινόμενο δεν εμφανίστηκε συχνά.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, με τον Τούτιτς στο τιμόνι είναι στις τέσσερις νίκες και πάνε για την πέμπτη (τη Δευτέρα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας). Για να βρούμε αντίστοιχο επίτευγμα στους Τακτακαλίτες, πρέπει να πάμε 18 χρόνια πίσω. Στη σεζόν 2004-05, όταν με αφετηρία τη νίκη επί του Άρη στο Τσίρειο (5-1) στις 31 Οκτωβρίου 2004, έκανε το σερί με αντίπαλους στη συνέχεια την Ομόνοια (2-0), Διγενή (1-0) και ΑΕΚ (2-1).

Πρώτα ονόματα εκείνη την εποχή ήταν οι Χατζιάντριαν, Δ. Ιωάννου, Mόγιο, Nτε Oρνέλα, Γιαλλούρης, Φιλιώτης, Γκόριντζε, Kωστής, Mεϊδάνης, Φιλίππου, Σπύρου, Σφακιανάκης, Στυλιανού, N. Nικολάου. Εκείνο το σερί των μαυροπράσινων έσπασε με ήττα από τη μετέπειτα Ανόρθωση με 0-5.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ