aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈνα «κανόνι» των €5.000!

Ένα «κανόνι» των €5.000!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η «πτήση» του Βασίλη Μάντζη για να προλάβει την μπάλα, μετά από σέντρα του Έντγκαρ Σάλι, δεικνύει εν πολλοίς την ποιότητά του. Ο Ελλαδίτης επιθετικός…. ταξίδεψε στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ζόελ Μολ.

Έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην ιστορική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (1-0), «απογείωσε» την ομάδα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και, αυτομάτως, αύξησε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Και μη φανταστεί κανείς ότι το κασέ του είναι υψηλό, έτσι; Περίπου 5.000 ευρώ είναι οι μηνιαίες αποδοχές του! Ήρθε ως «δεύτερο όνομα» για την επίθεση των μαυροπράσινων (πρώτη ήταν ο άφαντος Κοστόφ), ωστόσο νωρίς-νωρίς κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του και μονιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα.

Αγωνιζόμενος σε Χανιά και Βόλο, πήρε την απόφαση να αλλάξει παραστάσεις το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας μία νέα αρχή. Και ασφαλώς, ο Βασίλης δεν το μετάνιωσε ούτε λεπτό. Δικαιώθηκε για την επιλογή του, θέτοντας πλέον τον πήχη πολύ πιο ψηλά. Αποτελεί σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, στέλνοντας την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό 10 φορές στο τρέχον πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμπά, ερέξαμεν τον ΑΠΟΕΛ!»

«Κούμπωσε» με τη μία στο σύνολο και αρχικά, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη, έμοιαζε ασταμάτητος. Τα κρούσματα κορωνοϊού στον Τακτακαλά «φρέναραν» αρκετούς παίκτες της ομάδας, ένας εξ αυτών και ο Μάντζης. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω, όμως. Επανήλθε δριμύτερος και σκοράρει ακατάπαυστα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, κερδίζοντας τα εύσημα από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Εννοείται πως για να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στο πρώτο γκρουπ, αφήνοντας εκτός ομάδες με πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό, όπως είναι για παράδειγμα ο ΑΠΟΕΛ και η Πάφος FC, λήφθηκαν πολλές και σωστές αποφάσεις. Από τη στελέχωση του ρόστερ, τις κινήσεις της διοίκησης μέχρι και τον τρόπο χειρισμού κρίσιμων θεμάτων. Όπως είναι η αιφνίδια αποχώρηση του Πετράκη, οι πάρα πολλοί τραυματισμοί παικτών και τα κρούσματα κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Σε τρελά κέφια ο Τορναρίτης, έταξε πριμ και έριξε ατάκα για ΑΠΟΕΛ

Στην ομάδα της Λευκωσίας, πάντως, δηλώνουν ότι κάνουν τα πάντα στο υπόλοιπο της σεζόν για μεγαλύτερες επιτυχίες. Ξέχωρα από τη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης στο πρωτάθλημα, θα κυνηγήσουν τη διάκριση στο κύπελλο. Υπενθυμίζουμε πως στην προημιτελική φάση οι μαυροπράσινοι αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Αχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ