aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒίντεο: Σε τρελά κέφια ο Τορναρίτης, έταξε πριμ και έριξε ατάκα για ΑΠΟΕΛ

Βίντεο: Σε τρελά κέφια ο Τορναρίτης, έταξε πριμ και έριξε ατάκα για ΑΠΟΕΛ

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το μεγάλο στόχο της σεζόν. Οι μαυροπράσινοι κέρδισαν 1-0 την ΑΕΚ και «κλείδωσαν» θέση στο πρώτο γκρουπ. Σε τρελά κέφια μετά το τέλος του αγώνα ο Χριστόφορος Τορναρίτης δικαιούται να νιώθει δικαιωμένος για τους κόπους μίας πολύ δύσκολης σεζόν που πέρασε από πολλά «κύματα» με την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη, τα προβλήματα κορωνοϊού και την αποτυχημένη επιλογή του Λεωνίδα Βόκολου. Ανοίγει πλέον για τα καλά η όρεξη όλων στην ομάδα του Τακτακαλά για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Χριστόφορος Τορναρίτης μιλώντας στους παίκτες υποσχέθηκε πριμ (2.000 ευρώ στον καθένα) και υποσχέθηκε ότι θα δώσει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια εάν έρθουν επιτυχίες απέναντι στις ομάδες του πρώτου γκρουπ και στο Κύπελλο. Μάλιστα, μπερδεύτηκε και ανέφερε ότι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με τον ΑΠΟΕΛ (σ.σ. οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν στο δεύτερο γκρουπ) κάτι που έφερε γέλια από τους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ