aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑλκαράθ: «Στα σουτ είχαμε ένα διαφορά με την ΑΕΚ»

Αλκαράθ: «Στα σουτ είχαμε ένα διαφορά με την ΑΕΚ»

Nα κτίσει πάνω στο ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα με την ΑΕΚ είναι ο δρόμος για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος στάθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με πολλά προβλήματα, τα νέα αποκτήματα δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και είχαμε και τις απουσίες των Ευτυχίδη και Μουκτάρη. Ο Σάλι δεν ήταν στο 100% λόγω μιας επέμβασης στα δόντια. Επιλέξαμε να βάλουμε τον Γουακάσο που είχε μεγάλη αποχή. Κρατήσαμε το μηδέν. Είχε την ευκαιρία με το φάουλ στην τελευταία φάση η ΑΕΚ, αλλά εμείς είχαμε νωρίτερα την δική μας ευκαιρία να σκοράρουμε».

Αν μπορεί ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις νίκες: «Αυτός είναι ο δρόμος. Έχουμε ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα. Βλέποντας τα στατιστικά η ΑΕΚ είχε την κατοχή, αλλά στα σουτ είχαμε ένα διαφορά. Όταν έρθουν όλοι οι παίκτες να μοντάρουμε την ομάδα, να πατήσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ