aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟλυμπιακός – ΑΕΛ: Πάνε με φόρα σε μια δυνατή σύγκρουση

Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Πάνε με φόρα σε μια δυνατή σύγκρουση

Οι ομάδες που πέτυχαν τις σπουδαιότερες νίκες της περασμένης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ, συγκρούονται μεταξύ τους σήμερα στο ΓΣΠ (20:00, Cytavision1). Οι μαυροπράσινοι προέρχονται από τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (1-0) και οι γαλαζοκίτρινοι από το επιβλητικό 4-0 απέναντι στην Πάφος FC. Με πατημένο το γκάζι, πάνε με φόρα σε μια δυνατή σύγκρουση. Συνθέτουν ένα αμφίρροπο ζευγάρι, εάν κρίνουμε και από τα περσινά μεταξύ τους παιχνίδια, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Θέλουν να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία της περασμένης εβδομάδας, ανακτώντας δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από τις διπλές αναμετρήσεις στα ημιτελικά του κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η φιλοξενούμενη ΑΕΛ άρχισε δυναμικά και με εντυπωσιακό τρόπο το πρωτάθλημα. Έστειλε με το «καλημέρα» προειδοποιητική βολή. Γι’ αυτό και σήμερα θα θελήσει να δώσει αξία στην εκκωφαντική νίκη επί της Πάφος FC και να φθάσει στο απόλυτο των βαθμών. Άλλωστε μόνο με συνέπεια και συνέχεια θα μπορέσει να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους της. Η ομάδα του Κέρκεζ θα ψάξει ακόμη καλύτερη εμφάνιση και δείχνοντας την ίδια αποτελεσματικότητα, τότε, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στην επιτυχία. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για «εκδίκηση» για τον περσινό αποκλεισμό στο κύπελλο.

Ο Βόσνιος προπονητής, πέρα από τους μόνιμα απόντες, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ακόμη και τον Τόρες, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς της περασμένης αγωνιστικής. Ο Ισπανός αισθάνεται καλά και δύσκολα δεν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση τη θέση του θα πάρει ο Έουλερ και θα μετατοπισθεί ο Πελέ από τα αριστερά στα δεξιά της επίθεσης. Ερωτηματικό αποτελεί εάν θα διατηρηθεί ο Κεραυνός κάτω από τα δοκάρια ή θα επανέλθει ο Βοζίνια. Η ΑΕΛ, λοιπόν, αναμένεται να αρχίσει τον αγώνα με τους Βοζίνια, Σάντος, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Μεντόγιεβιτς, Ζντραφκόσκι, Ριέρα, Τόρες, Πελέ, Τσέποβιτς.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θα θελήσει να αξιοποιήσει και τον παράγοντα έδρα. Δίνει τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο ΓΣΠ, έχασε από τον Άρη (1-2) και νίκησε τον ΑΠΟΕΛ (1-0) ως τυπικά φιλοξενούμενος. Απέναντι στην ΑΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της περασμένης εβδομάδας, στέλνοντας και αυτός με τη σειρά του μηνύματα. Και ο Γιώργος Πετράκης αναμένεται να στηριχθεί στην ενδεκάδα που παρουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι. Δηλαδή, στους Μολ, Κυριάκου, Σαμπίνια, Μποβέδα, Μανρίκε, Νάνι, Γκουστάβο, Σάλι, Σαρφό, Πεχλιβάνη, Μάντζη. Θέση διεκδικούν οι Κονφέ και Γουίλσον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ