aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈδωσε τα χέρια με Μαργκάσα, βγάζει το «διαζύγιο» η Ομόνοια

Έδωσε τα χέρια με Μαργκάσα, βγάζει το «διαζύγιο» η Ομόνοια

Σε συμφωνία κατέληξαν Ομόνοια και Μαργκάσα για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο πολιτογραφημένος Κύπριος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής ήταν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας μετά τα γνωστά γεγονότα και οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Τις επόμενες ώρες, το αργότερο μέχρι αύριο, θα επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» και ο Μαργκάσα θ’ αποτελέσει παρελθόν από την Ομόνοια έπειτα από εφτά χρόνια θητείας στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Πορτογάλος που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το 2011 κατέγραψε 208 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός κυπέλλου, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκόμεθ έκανε πάσα στον Ολίβα

Πλέον, ο Μαργκάσα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος το ποδοσφαιρικό του μέλλον και ήδη έχει προκύπτει ενδιαφέρον (επίσημο ή ανεπίσημο), από τουλάχιστον δύο ομάδες της Κύπρου (Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα) και αρκετές ομάδες της Ελλάδας, ενώ υπάρχει φημολογία και για πρόταση ομάδας του Ισραήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ