aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟι Χριστουγεννιάτικες ευχές του κυπριακού ποδοσφαίρου

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του κυπριακού ποδοσφαίρου

Σε κλίμα Χριστουγέννων και το κυπριακό ποδόσφαιρο! Ομάδες, ποδοσφαιριστές και άνθρωποι του ποδοσφαίρου εύχονται μέσω αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης «Καλά Χριστούγεννα»…

Οι αναρτήσεις:

ΑΠΟΕΛ

Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία, σε κάθε σπίτι. Αυτές τις Άγιες Μέρες, της προσφοράς και της αγάπης ας βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη. Γαλαζοκίτρινες καλημέρες σε όλη την Κύπρο.

OMONOIA
Παπουλής, Ντίσκερουντ, Φαμπιάνο, Λανγκ, Μποτεάκ και Ψάλτης, εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, μέσω του βίντεο που ανάρτησε η Ομόνοια.

AΠΟΛΛΩΝ

Από όλη την οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού, θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα με ευτυχία, ευημερία, αισιοδοξία, υγεία και επιτυχίες Χαμογελαστό πρόσωπο με χαμογελαστά μάτια.

Σωματείο Ομόνοιας:

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας εύχεται σε όλα τα μέλη, φίλους και οπαδούς του Συλλόγου μας, Καλά Χριστούγεννα!


ΑΕΚ Λάρνακας:

Ο πρόεδρος κ. Άντρος Καραπατάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές, οι αθλήτριες και το προσωπικό της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας σας εύχονται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και ένα Χαρούμενο Νέο Έτος.


Ανόρθωση
Με την σκέψη στην Αμμόχωστο, η οικογένεια της Ανόρθωσις, σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

ΠΑΕΕΚ:

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!


Νέα Σαλαμίνα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εύχονται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και πάνω από όλα υγεία!

Η σκέψη μας πάντα στην Αμμοχωστο μας!


Ανδρέας Πουλλαΐδης (Ανόρθωση):


Άμπραχαμ (ΑΕΚ):


Μάνουελ Τόρες (ΑΕΛ):


Γιάννης Κούσουλος:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ