aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Σπιλέφσκι ήθελε διακαώς τον Κβιλιτάια και θα τον έχει!

Ο Σπιλέφσκι ήθελε διακαώς τον Κβιλιτάια και θα τον έχει!

Η διοίκηση του Άρη θα αδροπληρώσει, αλλά δεν μπορούσε να χαλάσει χατίρι στον Λευκορώσο.

Τα θέλω του Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι «ευαγγέλιο» για τα αφεντικά του Άρη. Εφόσον ο Λευκορώσος τεχνικός ήθελε διακαώς τον Γκεόργκι Κβιλιτάια, η διοίκηση δεν μπορούσε να του χαλάσει χατίρι. Αν ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον πρόεδρό του, έκανε «τριπλή υπέρβαση», αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τον Γεωργιανό επιθετικό, είναι πολύ εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι ο Άρης -τουλάχιστον- θα τον αδροπληρώσει.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η συμφωνία προνοεί τριετές συμβόλαιο, το οποίο έχει υπογραφεί και βρίσκεται στα γραφεία της λεμεσιανής ομάδας. Παρά το γεγονός ότι το ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ ετησίως, στην αρχή του σίριαλ ακούστηκε ως υπερβολικό, για τις ανάγκες του… πλειστηριασμού, ως συνολικά έξοδα, ενδέχεται και να έχει ξεπεραστεί από τους διοικούντες τον Άρη. Ας μην ξεχνάμε ότι οι σύλλογοι κι οι ποδοσφαιρικές εταιρείες δεν πληρώνουν μόνο το μηνιάτικο των ποδοσφαιριστών. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ακόμη και στην Κύπρο, η αλυσίδα των πληρωμών και των παροχών, βάσει των συμβολαίων περιλαμβάνει απίστευτες πρόνοιες. Σπίτια, αυτοκίνητα, πριμ, πληρωμένη φορολογία και πολλά άλλα…

Ο Άρης νίκησε στην διελκυστίνδα για τον «Κβίλι» (σύμφωνα και με τον Πρόδρομο Πετρίδη) κι αναμένεται ότι σύντομα -και εκτός δραματικού απροόπτου- θα έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο Κβιλιτάια είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις, τις οποίες οι παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», δεν μπορούσαν να προσφέρουν. Και δεν είναι μόνο τα γκολ του. Ο ίδιος ο Σπιλέφσκι είχε αποθεώσει δημόσια τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ μετά από μια μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η πλευρά Κβιλιτάια φλερτάρει με τον Άρη εδώ και ένα χρόνο. Τον περασμένο Ιούνιο, ο ατζέντης του, ο Λάσια Οντολάντζε, είχε αποκαλύψει ότι είχε μιλήσει με τον πρόεδρο του Άρη. «Μίλησα προσωπικά με τον πρόεδρο του πρωταθλητή Άρη. Αλλά λόγω του ότι έχει συμβόλαιο, κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ